Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Noul Hyundai i10, expus la Salonul Auto Bucuresti

Noul Hyundai i10, expus la Salonul Auto Bucuresti

Incepand cu data curenta, noul Hyundai i10 poate fi admirat in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, ce se desfasoara la Romaero Baneasa, in perioada 10-20 octombrie 2013.

Hyundai, prin intermediul Tiriac Auto, va prezenta in premiera nationala noul model de clasa mini – Hyundai i10. Modelul urmeaza sa fie lansat in Romania la finalul lunii noiembrie si va fi disponibil intr-o gama de doua motorizari: 1.0 si 1.25 litri benzina. Noul i10 dispune si de doua variante de transmisie, manuala, cu cinci trepte, sau automata, cu patru rapoarte.

Lansat pe piata la cinci ani dupa predecesorul sau, noul i10 reprezinta o evolutie semnificativa pentru Hyundai, in clasa A.

Acesta dispune de caracteristici si dotari care se regasesc la segmentele superioare precum comenzi pe volan, pilot automat, volan si scaune incalzite, imbracate in piele, sistem de asistenta la pornirea din rampa, buton de pornire „Smart Key”, faruri de zi cu tehnologie LED sau sistem de climatizare automata.

Noul i10 a fost conceput si proiectat in totalitate in cadrul centrului de cercetare si dezvoltare Hyundai Motor Europa, din Rüsselsheim, Germania si va beneficia de serviciul „5 ani garantie fara limita de kilometri”. In plus, in premiera pentru segmentul mini, pachetul include 5 ani asistenta rutiera si 5 ani verificari tehnice gratuite.

Alaturi de noul i10, la standul Tiriac Auto din cadrul SAB&A 2013, Hyundai va prezenta gama completa de autovehicule, din care fac parte: i20, i30, sedanul Elantra, limuzina de clasa medie i40, SUV-ul Santa Fe, dar si SUV-ul compact ix35 facelift, disponibil in reteaua de distributie Hyundai Auto Romania incepand cu luna octombrie 2013.


Sursa Hyundai Romania.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice