Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Noul Hyundai ix35 in reteaua de distributie de la 18.306 RON

Noul Hyundai ix35 este disponibil in reteaua de distributie Hyundai Auto Romania incepand cu luna octombrie. Noua generatie ix35 mentine noua directie tehnologica si de design specifica marcii.

ix35 a fost conceput si dezvoltat in cadrul centrului tehnic Hyundai Motor Europe din Rüsselsheim, Germania (HME TC). Modelul beneficiaza de o serie de imbunatatiri tehnologice, reprezentand o varianta mai atractiva pentru clienti.

Noul ix35 dispune de o noua motorizare, imbunatatiri aduse componentelor aferente grupului motopropulsor si noi echipamente care adauga rafinament si o experienta superioara la bordul SUV-ului compact Hyundai.

In Romania, Hyundai ix35 este disponibil intr-o o gama extinsa de motorizari si variante de echipare. Clientii pot alege dintre cele doua tipuri de motorizari compatibile Euro V – o motorizare benzina (propulsor 1.6 litri GDi, 135 CP) si o motorizare diesel (propulsor 2.0 litri, 184 CP).

Posesorii noului ix35 vor avea posibilitatea de a opta intre transmisia automata si cea manuala, ambele dotate cu sase trepte de viteza. De asemenea, modelul este disponibil atat in varianta tractiune fata (2WD – pentru motorul de 1.6 litri GDi), cat si de tractiune integrala (4WD – pentru motoarele de 2.0 litri).

Sistemul de directie este mai rapid, oferind un raspuns prompt. Suspensiile fata au fost imbunatatite reducand zgomotul si vibratiile, astfel oferind confort si rafinament. De asemenea, noul ix35 dispune de sistemul FLEX STEER, disponibil pe SUV-ul compact in premiera. Trei moduri de setare – normal, confort si sport – permit conducatorului sa varieze nivelul de raspuns al directiei.

La nivel local, paleta de selectie a clientilor a fost extinsa prin introducerea a patru variante de echipare, oferind confort si siguranta. Dotari suplimentare, precum volan incalzit, senzori de parcare fata si functie de siguranta la tractare pentru sistemul ESC (controlul electronic al stabilitatii) transforma experienta de condus intr-una mai rafinata. Noul sistem optional de afisare TFT Supervision Cluster de 4,2 inch prezinta o varietate de informatii la o claritate de inalta rezolutie. Noul ix35 dispune de sistem audio si de navigatie asociat unui display LCD de 7 inch. In plus, clientii pot beneficia de un sistem audio cu un afisaj de 4,3 inch si camera video pentru mersul in marsarier.
Noul Hyundai ix35 este disponibil in reteaua de distributie Hyundai Auto Romania incepand cu luna octombrie

Pentru o mai buna iluminare pe timp de noapte, Hyundai ofera optiunea farurilor Bi-Xenon pentru ix35, precum si un nou sistem LED cu lumini de zi standard.

“Modelul anterior Hyundai ix35 a fost lansat pe piata locala in urma cu trei ani, in anul 2010, inregistrand o ascensiune rapida in topul SUV-urilor de import comercializate in Romania. Aportul tehnologic si atributele suplimentare precum eficienta, valoarea si calitatea ridicata ale noii generatii ix35 contribuie la mentinerea unei pozitii importante a companiei Hyundai Auto Romania in segmentul SUV-urilor compacte,” a declarat Teodor Brusalis, director executiv al Hyundai Auto Romania.

Pentru livrarea pe pietele europene, noul ix35 este fabricat la unitatea de productie Hyundai Motor Manufacturing Cehia (HMMC), de la Nošovice, alaturi de modelul de clasa C – i30 si MPV-ul de clasa B – ix20.

Noul ix35 beneficiaza de pachetul Hyundai 5 Year Triple Care – cel mai competitiv pachet de servicii post-vanzare disponibil pe piata locala. Acest serviciu include cinci ani garantie integrala fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite.

Noul model este disponibil in reteaua de distributie autorizata Hyundai Auto Romania si dispune de preturi incepand de la 18.306 cu TVA inclus.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Stiri auto similare

Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice