Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013 se desfasoara in 10-20 octombrie

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013 se desfasoara in perioada 10 – 20 octombrie

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura manifestare dedicata industriei auto din Romania ce se desfasoara pe o perioada de 10 zile, perioada traditionala a unui salon auto anual de anvergura.

Evenimentul implineste anul acesta 20 de ani de la prima editie si va avea loc la Romaero Baneasa. In aceasta toamna, in perioada 10 – 20 octombrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013.

Printre marcile care si-au confirmat prezenta avem placerea de a anunta: Chevrolet, Citröen, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda.

Tematica SAB & A 2013 cuprinde autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto și velo, sisteme audio și de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto și moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

Numeroase premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Frankfurt va asteapta la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013!

La SAB & Accesorii 2013 vor fi prezente autoturisme, autoutilitare, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate. De asemenea, nu vor lipsi masinile clasice si de epoca precum si o gama larga de masini modificate, in cadrul Salonului fiind organizat un concurs in care va fi premiata cea mai frumoasa masina clasica.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura manifestare dedicata industriei auto din Romania ce se desfasoara pe o perioada de 10 zile, perioada traditionala a unui salon auto anual de anvergura.

De asemenea, Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura expozitie auto cu traditie, fiind primul eveniment auto cu caracter specializat din Romania si organizatnanul acesta ‘Sub Patronajul Ministerului Economiei, Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor’ precum si cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Registrului Auto Roman.

Vizitatorii SAB & Accesorii 2013 vor castiga numeroase premii, unul dintre acestea fiind o excursie oferita de Happy Tour.

Pe durata expozitiei spatiile expozitionale interioare si exterioare, se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii si teste ale echipamentelor auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.

Printre marcile care si-au confirmat prezenta avem placerea de a anunta: Chevrolet, Citröen, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda.

Tiriac Auto va aduce in premiera nationala la SAB & Accesorii 2013 noul Mercedes Benz S-Class, noul Range Rover Sport, Jaguar F Type si Hyundai i35 Facelift.

Honda Romania va lansa in premiera absoluta la SAB & Accesorii 2013 noul model Honda CR-V echipat cu noul motor diesel i-DTEC de 1.6 litri si 120 CP. De asemenea, in standul Honda din cadrul salonului vor mai fi prezente: Honda Accord H Sedan 2.4 Type-S—nou introdus in Romania, Honda Jazz, motor 1.4 benzina, Honda Civic Hatchback, Honda Civic Sedan motor 1.8 benzina, Honda CR-v cu 2 niveluri de echipare confort si executive precum si premiere moto.

Trust Motors importator Peugeot si Citroen va prezenta vizitatorilor SAB & Accesorii 2013 intreaga gama de modele Peugeot, reprezentative pentru toate segmentele: 107, 208, 301, 508, 508 RXH hybrid4, 3008, 4008, 5008, sportivul RCZ facelift. De asemenea modelul recent lansat national, noul Crossover 2008.

Citroen va expune toata gama de turisme si utilitare, inclusiv gama DS, vehiculele premium ale marcii Citroen. Noutatile expuse in cadrul SAB & Accesorii 2013 vor fi Citroen C4 Picasso si Grand C4 Picasso, modele lansate de curand in Europa.

Metrotehnica International va fi prezenta la Salonul Auto Bucuresti cu modele ale celor trei prestigioase marci din portofoliul sau: SEAT, SKODA si DUCATI.

Astfel iubitorii auto SEAT vor avea posibilitatea de a admira noile modele SEAT: Toledo, Noul Leon, si Noul Leon SC.

Modelele expuse in cadrul salonului vor fi: noul SEAT Toledo, noul SEAT Leon, SEAT Leon SC, noua SKODA Octavia, Skoda Octavia RS, Skoda Superb, Skoda Rapid.

De asemenea Metrotehnica isi va incanta vizitatorii salonului si cu modelele pe doua roti apartinand marcii exclusiviste Ducati, unul din modelele prezente la salon va fi Ducati Multistrada 1200 S Touring.

Badsi Nissan va prezenta modelele Nissan Navara si Nissan Micra precum si alte modele pe care le vom anunta pe parcurs.

Marcile Opel si Chevrolet reprezentate de Di Bas Auto vor fi prezente de asemenea in cadrul SAB & Accesorii 2013 cu numeroase surprize pe care le vom dezvalui pe parcurs.

Kia Rom Auto va prezenta modelele Kia cee’d 1.6 DSL 6MT CITY, cee’d sportywagon 1.4 GSL 6MT BEST, cee’d 1.6 GDI GT, procee’d 1.6 GDI GT, Rio 1.4 GSL 6MT COMFORT, Rio 1.2 GSL 6MT 4DR CLASSIC, Sorento 2.2 DSL 6MT EXECUTIVE, Optima 1.7 DSL 6MT EXECUTIVE, Sportage 2.0 DSL STYLE si modelele Isuzu D-Max 2.5 DSL MT.

Informatii utile SAB & Accesorii 2013:

Locatie: Romaero Baneasa: Bd. Ficusului, nr. 44, Sector 1, Bucuresti.

Program vizitare:

Joi, 10 Octombrie—Duminica, 20 Octombrie intre orele 10.00—20.00


Sursa Agepres, va rugam cititi mai departe.

(Visited 44 times, 1 visits today)




Cartea de salvare a propriului autoturism






Alegeti si alte stiri                                                           


Stiri auto similare





Articole din pagina principala





Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !



DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză



Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...









Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice