Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Taxa auto: Calculator taxa auto – estimeaza valoarea taxei de mediu

Taxa auto: Calculator taxa auto 2011 – estimeaza valoarea taxei de mediu

Calculeaza noua taxa auto valabila din acest an, automat, in functie de parametrii masini achizionate. Valoarea taxei este estimativa.

Noul calculatorul taxei auto 2011 afiseaza valori estimative si comparative, folosing metodologia de calcul pentru prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului Romaniei nr 50/2008, modificata ulterior in 23 decembrie 2010, intrata in actualitate in anul 2011.

Calculatorul acesta online al taxei de mediu (poluare – noua taxa auto in anul curent) pentru autovehicule este valabila de la 1 ianuarie 2011.

Se aplica tuturor autovehiculelor achizitionate dupa 1 ianuarie 2011, fie ca sunt masini noi sau cumparate second-hand.

Valoarea taxei auto este calculata doar in lei si se determina pe baza cursului de schimb valutar stabilit in prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent si publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Calculatorul taxei auto valabila in anul 2011, cunoscuta si sub numele taxa de poluare poate fi calculata cu exactitate, conform valorilor legale.

Va invit sa completati in functie de tipul automobilului urmatoarele specificatii tehnice pentru obtinerea unei valori estimative ale noii taxe auto.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri