Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Volvo Trucks România dă startul etapei naţionale a competiţiei The Drivers’ Fuel Challenge 2014, dedicată celor mai eficienţi şoferi!


Descopera cel mai bun card! Integreaza cadrurile tale ING, BCR, etc in CURVE CARD. Evita comisioanele bancare! Primeste gratuit cardul si 5 Lire cu CURVE Card! Plateste cu cardul tau CURVE la cursul interbancar!! Mai bun ca Revolut!

Volvo Trucks România dă startul etapei naţionale a competiţiei The Drivers’ Fuel Challenge 2014, dedicată celor mai eficienţi şoferi!

Volvo Trucks Romania lansează etapa naţională a competiţiei globale The Drivers’ Fuel Challenge 2014. Câştigătorii se vor întrece la finala regională CEE din Slovacia. În cadrul acesteia, Campionul etapei regionale ”The Drivers’ Fuel Challenge 2014” va fi premiat cu un autoturism Volvo S60, iar primii trei clasaţi vor reprezenta regiunea la finala globală din Suedia.

The Drivers’ Fuel Challenge a fost organizată în diferite formate – etape globale şi regionale – încă din anul 2009. Popularitatea acestei competiţii a crescut permanent, iar ediţia globală organizată în anul 2011 a atras nu mai puţin de 3600 de şoferi din 22 de ţări. The Drivers’ Fuel Challenge se adresează tuturor şoferilor profesionişti, indiferent de marca autocamionului pe care-l conduc.

Un condus eficient din punct de vedere al consumului are efecte benefice atât asupra costurilor operatorilor de transport, făcând posibile economii substanţiale, cât şi asupra mediului. Cunoştinţele şoferilor privind condusul economic sunt extrem de importante în acest sens. Studiile efectuate de Volvo Trucks demonstrează că, prin alegerea unor servicii personalizate de monitorizare a consumului, alături de cursurile pentru perfecţionare a şoferilor, face posibilă o reducere importantă a consumului de combustibil.

Cea de-a treia ediţie naţională a competiţiei se va desfăşura în perioada martie – iulie 2014. Şoferii vor conduce noul Volvo FH în condiţii reale de trafic şi se vor întrece pentru a obţine cel mai mic consum pe un traseu prestabilit, într-un timp maxim alocat.

După etapa de calificari locale, va avea loc finala naţională în cadrul căreia se vor întrece şoferii cu cele mai bune rezultate din fiecare oraş. Căştigătorul etapei naţionale va reprezenta România la finala regională din Slovacia. Pentru înscriere, şoferii au nevoie de permisul auto categoriile C, E, de cardul pentru tahograf şi de acordul angajatorului.


Sursa Volvo citeste mai departe.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice