Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Volkswagen va adopta un nou design

Volkswagen va adopta un nou design

Surse neoficiale susţin că oamenii din conducerea brandului au aprobat un proiect de modificare a filosofiei de design.

Volkswagen se va îndrepta către o nouă filosofie de design, intuită în mare parte de conceptul Sportsvan, prezentat toamna aceasta în cadrul Salonului de la Frankfurt, scrie Realitatea.

Este vremea să adoptăm o nouă înfăţişare”, susţine aceeaşi sursă anonimă, care susţine că viitorul design va păstra câteva elemente din actualul aspect, cum ar fi legătura dintre grilă şi blocurile optice faţă.

Aceste detalii vor evolua, iar cel mai bun exemplu este conceptul Sportsvan, prezentat în luna septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. Mai multe voci avizate au văzut în Sportsvan designul viitorului Golf Plus, varianta familistă a modelului german, programată să debuteze în martie, anul viitor, la Geneva.

Judecând după designul conceptului Sportsvan, putem deduce că aspectul frontal al viitoarelor modele VW va fi ceva mai îngust, cu o tendinţă de alungire a liniilor către părţile laterale.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice