Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Noul Ford Mustang este disponibil pentru comenzi acum şi în România, cu preţuri începând de la 35.000 euro

Noul Ford Mustang este disponibil pentru comenzi acum şi în România, cu preţuri începând de la 35.000 euro

Ziua de azi marchează un moment special în istoria automobilistică, deoarece clienţii din toată Europa, inclusiv din România, au putut pentru prima dată să configureze şi să comande noul model Ford Mustang – după mai mult de 50 de ani de la intrarea în producţie a primei vesiuni a legendarului model.

Echipat cu motoare 2.3-litri EcoBoost 314 CP si 5.0-litri V8 418 CP, noul model Mustang în versiunile „Coupé” şi „Convertible” (decapotabil) este disponibil în România pentru comenzi, în showroom-urile FordStore la preţuri începând de la 35.000 euro TVA inclusiv.

Noul Ford Mustang poate fi comandat şi livrat numai de către un dealer Ford desemnat ca fiind FordStore, iar pentru început în România va exista locaţia FordStore: Ţiriac Auto Bucureşti.

“Nu a fost nicicând un moment mai bun pentru a introduce această maşină legendară în întreaga Europă. Modelul nou Ford Mustang este cel mai modern, mai evoluat din punct de vedere tehnologic şi mai îndrăzneţ Mustang din istoria uimitoare a mărcii”, a spus Roelant de Waard, vice-preşedinte, Marketing, Sales & Service, Ford din Europa.

Disponibil cu transmisie manuală cu şase trepte sau automată, noul model Ford Mustang oferă în configuraţia standard: jante aliaj cu finisaj premium, aer condiţionat „dual zone”, sistem audio cu 9 difuzoare, tapiţerie piele, sistem SYNC 2 cu ecran tactil color de 8-inch şi control vocal, servodirecţie asistată electronic.

Opţiunile suplimentare includ scaune încălzite şi jante din aliaj cu finisaj premium. Cele zece opţiuni culori exterioare includ „Race Red”, „Competition Orange” şi „Triple Yellow”- vopsea specială în trei straturi.

Noul model Ford Mustang este disponibil pentru comenzi în Europa exclusiv în noile showroom-uri FordStore. Este pentru prima dată când Mustang se vinde în toată lumea, iar noul model va fi disponibil pentru clienţi în peste 100 de pieţe. În România, primele unităţi vor fi ajunge în trimestrul al doilea al acestui an.

Primele 500 de unităţi Ford Mustang au putut fi rezervate de către clienţii din Europa în timpul Finalei Ligii Campionilor UEFA din 2014. Peste 9,300 de persoane s-au înregistrat online pentru şansa de a-şi rezerva unul dintre modele în timpul meciului, astfel că primele 500 de cereri s-au realizat în doar 30 de secunde de la demararea campaniei, 2 dintre acestea aparţinand unor clienţi din România afirma Tiriac AutoCartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...
watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice