Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Noua gamă Piaggio Ape este disponibilă în România

Noua gamă Piaggio Ape este disponibilă în România

Ape, vehiculul care a inventat o nouă formă de transport a bunurilor comerciale ușoare, este mai util astăzi ca niciodată. Piaggio Ape, indiferent de variantă, are dimensiuni incredibil de compacte, manevrabilitate excepțională, capacitate de încărcare mare și diverse motorizări care se adaptează oricăror utilizări.

Istoria vehiculelor cu trei roți Piaggio Ape a început în urmă cu peste 60 de ani și de atunci au devenit mijlocul favorit de transport în mediul urban.

Încă din 1948, anul apariției pe piață, modelul Ape a fost conceput ca un vehicul comercial ușor, manevrabil și versatil. De atunci, toate aceste caracteristici au fost îmbunătățite, păstrând însă spiritul Ape.

Gama Piaggio Ape este una foarte variată, care se adresează atât sectorului public, cât și celui privat, oferind aceleași avantaje imbatabile: flexibilitate, transport facil de mărfuri în zone aglomerate, fiind ușor de condus și exploatat, cu costuri reduse de întreținere.

Fără îndoială, Ape 50 este cel mai mic și mai generos vehicul comercial din lume. Cu dimensiuni ultra compacte, Ape 50 are acces la cele mai dificile și înguste zone de încărcare, capacitatea sa fiind de până la 205 kg sarcină utilă. Ape 50 este disponibil într-o gamă variată de versiuni, concepute special pentru a acoperi nevoile oricărui tip de business urban – Cross Country, Pick Up, Long Pick Up, Top și Van – ideale pentru transportul de mărfuri în zonele urbane.

Piaggio-Ape-personalizat-3-600x417Ape TM este cea mai populară versiune din gamă, un vehicul multifuncțional care rezolvă orice problemă legată de transportul de mărfuri. Datorită dimensiunilor compacte și a versatilității sale, Ape TM poate ajunge în locuri foarte înguste, dar în același timp are o sarcină utilă de până la 805 kilograme. Ape TM este un vehicul fiabil, cu un consum redus de combustibil si echipat cu motorizari moderne pe benzină. În România, Pisa Motors comercializează versiunile Pick Up SL, Top, Tipper, Pick Up SL cu volan, Top cu volan, Tipper cu volan și Van.

Pentru cei pasionați de imaginea legendară din trecut, există Ape Classic, versiunea modernă a celebrului 601 Ape by Piaggio. Ape Classic iese în evidență prin stilul retro, versiunea modernă fiind echipată cu un motor pe benzină de 422 cmc.

Prețul de pornire pentru gama Piaggio Ape este de 3.999 EURO + TVA. Prețul promoțional de pornire pentru gama Piaggio Ape este de 3.999 EURO + TVA, pentru versiunea Ape 50 Pick-up valabil până la finalul anului 2014.Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...

Comments are closed.

watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice