Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Mazda prezinta o noua gama de modele la Geneva

Mazda prezinta o noua gama de modele la Geneva

Noua Mazda CX-3 îşi va face debutul european – Mazda va prezenta un set complet de noi modele la cea de-a 85-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva, de la începutul lunii martie. Producătorul japonez va expune noul model Mazda CX-3 – cel de-al cincilea nou model lansat în 6 luni – alături de două noi generaţii de modele, noua Mazda MX-5 şi recent introdusa Mazda2, precum şi versiunile 2015 ale Mazda CX-5 şi Mazda6.

Noile generaţii Mazda MX-5 şi Mazda2 se vor alătura versiunilor 2015 ale Mazda CX-5 şi Mazda6

Punctul de atracţie este Mazda CX-3, primul SUV Mazda de dimensiuni mici, care îşi va face debutul european. Disponibil în variantă AWD sau FWD, cu design aerodinamic KODO şi o combinaţie neconvenţională de performanţă şi eficienţă a consumului de combustibil oferită de tehnologia SKYACTIV, Mazda CX-3 este pregătit să ia cu asalt la vară un segment cu o creştere rapidă.

Cea de-a patra generaţie, mult aşteptată, Mazda MX-5, oferă ceva pentru fiecare. Toate caracteristicile noului modelul MX-5 vor face impresie mulţumită design-ului exterior şi motoarelor SKYACTIV. Design-ul care ţinteşte o greutat redusă se întoarce la rădăcinile modelului original, lansat în urmă cu 25 de ani. MX-5 va ajunge pe piaţă în toamnă.

Noua Mazda2 ridică ştacheta pentru segmentul B cu o gamă largă de echipamente pentru clasa sa, inclusiv un head-up display. Noul model de clasă mică a câştigat deja premiul Maşina Anului 2014-15 în Japonia şi Volanul de Aur în Europa.

Versiunea 2015 Mazda CX-5 şi Mazda6 completează principalele atracţii de la Geneva. În plus faţă de exterioarele şi interioarele reproiectate, caracteristici includ noi sisteme de siguranţă activă, cum ar fi farurile adaptive cu LED – o premieră pentru Mazda.

Toate cele cinci modele vor fi disponibile cu MZD Connect, sistemul de conectivitate la smartphone Mazda, sigur şi uşor de utilizat, precum şi cu tehnologia de siguranţă activă, de ultimă generaţie, i-ACTIVSENSE. Acestea vor fi expuse la standul 5150 (hala 5), la Salonul Auto de la Geneva, care va fi deschis pentru presă pe 3 şi 4 martie, iar apoi publicului în perioada 5-15 martie. Mazda va susţine o conferinţă de presă la ora 10:45, pe 3 martie.Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...
watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice