Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Inceputul unei noi ere: Noua SKODA Superb


Nu pleca la drum fara Polita De Raspundere Civila. Cumpara Asigurarea RCA! Nu uita si de rovinieta / tariful de trecere pod Fetesti. Porneste la drum in siguranta si responsabil!!

Inceputul unei noi ere: Noua SKODA Superb

Numărătoarea inversă a început: Noua ŠKODA Superb s-a poziţionat la linia de start. Complet reconcepută, nava-amiral a mărcii ŠKODA a parcurs recent seria de teste finale, printre altele în Europa de Est. Noua ŠKODA Superb este modelul de vârf al gamei ŠKODA. Cu noul său limbaj de design, noi proporţii, tehnologie inovatoare, caracteristici dinamice şi calitatea prelucrării, automobilul a întrecut toate așteptările.

Complet reconcepută, nava-amiral a mărcii ŠKODA a parcurs recent seria de teste finale, printre altele, în Europa de Est.

Aflată la a treia generaţie, noua ŠKODA Superb oferă dotări şi caracteristici practice la cel mai înalt nivel, precum şi dimensiuni optimizate. Spaţiul şi dimensiunile portbagajului, caracteristice modelelor ŠKODA, au crescut chiar mai mult şi definesc un nou standard în acest segment auto. Încorporând tehnologia MQB a Grupul Volkswagen, ŠKODA Superb aduce calităţi din clasele auto superioare în clasa medie. Modelul oferă cele mai bune valori în privinţa confortului, sistemelor de infotainment şi conectivitate, a siguranţei, sustenabilității, consumului şi performanţelor.

Noua ŠKODA Superb va avea premiera mondială la mijlocul lunii februarie 2015, în Praga. Prezentarea la Salonul Auto de la Geneva va urma la scurt timp, în martie. Lansarea pe piaţă este planificată pentru mijlocul anului 2015.

“Noua ŠKODA Superb este cea mai bună ŠKODA din toate timpurile. Această a treia generaţie a navei noastre amiral va trezi interesul unor noi grupuri de clienţi individuali şi companii. Calităţile modelului Superb accentuează valorile mărcii şi indică viitorul mărci ŠKODA,” a declarat Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, preşedintele Consiliului de Administraţie ŠKODA.

Noua ŠKODA Superb: Ultimele inspecţii tehnice Nava amiral a mărcii ŠKODA a parcurs recent drive testele finale. Experţii discută noul limbaj de design al modelului cu Dr. Welsch, membru al Consiliului de Administraţie ŠKODA, responsabil pentru Dezvoltare Tehnică (în mijloc) şi cu designer-ul şef Jozef Kabaň (al doilea din stânga).

Noua ŠKODA Superb va avea premiera mondială la mijlocul lunii februarie 2015, în Praga. Prezentarea la Salonul Auto de la Geneva va urma la scurt timp, în martie. Lansarea pe piaţă este planificată pentru mijlocul anului 2015. ŠKODA Superb reprezintă vârful gamei de modele ŠKODA, încă din anul 2001. În prezent, marca a livrat la clienții din întreaga lume peste 700.000 de exemplare din prima şi a doua generație a modelului ŠKODA Superb.


Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice