Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Hyundai prezintă noul model i20, înainte de debutul oficial

Hyundai prezintă noua generaţie i20, înainte de debutul oficial

Hyundai a dezvăluit ieri, 11 august, în premieră, primele imagini oficiale ale noii generaţii i20, înainte de debutul oficial, care va avea loc în cadrul Salonului Auto Internaţional de la Paris.

Prin intermediul lansării noului model, Hyundai îşi continuă prezenţa notabilă în segmentul B din Europa, ale cărui vânzări însumează aproximativ un million de unităţi, începând cu anul 2002. Popularitatea generaţiei anterioare i20 l-a transformat în cel mai bine vândut model al companiei, în regiune. Principalele obiective ale noului reprezentant din segmentul B sunt de a propulsa Hyundai către un public extins, îmbunătăţind percepţia asupra mărcii şi de a confirma prezenţa producătorului auto în rândul principalilor constructori europeni.

Noua generaţie Hyundai i20 a fost proiectată şi dezvoltată în Europa, trei dintre atributele noului model întâmpinând nevoile clienţilor din regiune: oferă cel mai extins spaţiu interior din segmentul din care face parte, prezintă dotări avansate de tehnologie şi confort, iar designul este distinctiv şi elegant.

Dezvoltat pe o nouă platformă, modelul Hyundai i20 dispune de un ampatament de 2570 mm – cu 45 mm mai lung faţă de predecesorul său. Compartimentarea eficientă a condus la un habitaclu care poate acomoda confortabil cinci adulţi. Spaţiul pentru picioare în faţă şi în spate însumează cea mai bună valoare din clasă: 1892 mm. Capacitatea portbagajului îl plasează, de asemenea, pe prima poziţie în top, cu 326 litri, cu scaunele din spate dispuse vertical.

Senzaţia de confort şi spaţiu atât pentru conducătorul auto, cât şi pentru pasageri este completată de plafonul panoramic – dotare unică pentru un model din acest segment. Acesta poate fi înclinat sau deschis complet, oferind un plus de lumină naturală şi aer proaspăt. Printre dotările suplimentare ale noii generaţii Hyundai i20 se numără camera video pentru marşarier şi luminile cu tehnologie LED, atât pentru blocurile optice faţă, cât şi spate.

Interiorul versatil completează designul exterior elegant şi sofisticat al noii generaţii i20. Inspirat din filosofia de design specifică mărcii “fluidic sculpture 2.0”, noul model a fost proiectat în cadrul Centrului European de Design din Rüsselsheim, Germania.

În spate, stâlpul C al noii generaţii i20 este negru, cu finisaj lucios, care oferă senzaţia unui acoperiş plutitor. Lămpile sunt conturate în jurul aripilor spate şi haionului, iar luminile cu tehnologie LED sunt dispuse în formă de bumerang.

Premiera internaţională a noii generaţii Hyundai i20 se va realiza în cadrul conferinţei de presă de la Salonul Auto Internaţional de la Paris, care va avea loc joi, 2 octombie, în hala 3, începând cu orele 16:00 (CET).

Echipa de designeri a oferit părţii frontale a modelului, un aspect îndrăzneţ, cu grilă hexagonală cromată poziţionată mai jos, atât din raţiuni estetice, cât şi tehnice. O griă orizontală, îngustă uneşte cele două blocuri optice, care includ proiectoare cu funcţie dublă: lumini de zi şi lumini de poziţie cu tehnologie LED. O grilă inferioară înglobează proiectoarele de ceaţă şi conferă un aspect unic modelului.

Caroseria cu o lungime de 4035 mm dispune în lateral de o linie continuă de la un capăt la altul al autovehicului, de muchii sculptate pe părţile laterale precum şi de un bandou în zona inferioară a portierelor.


Sursa.Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...

Comments are closed.

watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice