Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Hyundai Motorsport desfăşoară noi teste pentru i20 WRC

Hyundai Motorsport desfăşoară noi teste pentru i20 WRC

Hyundai Motorsport a reluat programul de teste pentru i20 WRC

Echipa Hyundai Motorsport a analizat rezultatele obţinute în urma testelor efectuate pe asfalt în Franţa şi a celor desfăşurate pe macadam, la înălţime, în sudul Spaniei, şi a demarat dezvoltarea de noi specificaţii pentru modelul i20 WRC.

Echipa a efectuat primul test la altitudine

Recent, echipa Hyundai Motorsport a călătorit din Germania în Franţa şi, apoi, în sudul Spaniei pentru a evalua autovehiculul în condiţii de altitudine ridicată. Testele au fost desfăşurate de către Bryan Bouffier şi Juho Hänninen, care au pilotat modelul i20 WRC

Programul de teste Hyundai Motorsport va continua în următoarele luni, în timp ce Campionatul Mondial de Raliuri 2014 va demara în mai puţin de 4 luni de zile.


Sursa, afla mai multe detalii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice