Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Formula 1: Fernando Alonso solicită 35 milioane euro pe sezon

Formula 1: Fernando Alonso solicită 35 milioane euro pe sezon.

Pilotul spaniol Fernando Alonso (33 ani), dublu campion mondial, a solicitat un salariu de 35 milioane

Revista italiană Autosprint susține că Alonso a pus mai multe condiții pentru a semna o nouă înțelegere cu scuderia de la Maranello, una dintre acestea fiind dublarea salariului său actual, de 18 milioane euro, astfel că suma totală pentru cei trei ani de contract (2016-2019) ar urma să se ridice la 105 milioane euro.

Pilotul spaniol Fernando Alonso (33 ani), dublu campion mondial, a solicitat un salariu de 35 milioane euro pe sezon pentru a-și prelungit contractul cu echipa de Formula 1 Ferrari până la sfârșitul lui 2019, informează presa italiană.

În cazul în care noul acord va fi parafat, Fernando Alonso va deveni pilotul cel mai bine plătit din istoria sportului automobilistic, depășindu-l inclusiv pe germanul Michael Schumacher, ilustrul său predecesor de la Ferrari, care are în palmares șapte titluri de campion mondial.

În ciuda zvonurilor care anunță plecarea sa la Mercedes în 2015, la finalul actualului său contract, Alonso asigură, după Marele Premiu al Ungariei, în care s-a clasat pe locul secund, că “nu a vorbit niciodată cu vreo altă echipă” în afară de Ferrari.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice