Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cum sa iti pregatesti masina de vanzare ?


Nu pleca la drum fara Polita De Raspundere Civila. Cumpara Asigurarea RCA! Nu uita si de rovinieta / tariful de trecere pod Fetesti. Porneste la drum in siguranta si responsabil!!

Vrei sa iti vinzi masina prin anunturi auto si nu stii cum sa o pregatesti? In acest articol ne vom stradui sa recomandam masuri rapide si de multe ori trecute cu vederea pentru a maximiza viteza de vanzare prin anunturi auto a autovehicului tau si pretul, bineinteles.

Scoate-i abtibildurile

Masina ta trebuie sa arate bine inca de la prima vedere. Abtibildurile pot insa instraina viitorii cumparatori. Fie prin ceea ce spun sau simpla lor prezenta , aceste autocolante devalorizeaza un autovehicul in ochii multora. Cu un efort minim de pregatire vei reusi prin eliminarea acestora sa iti maresti piata si sa ai tu de unde sa alegi eventuali clienti. Daca nu reusesti sa scoti abtibildurile pur si simplu, incearca cu un detergent degresant .

Un portbagaj curat si bine pus la punct

Nu uita sa faci masina curata si frumoasa atat in interior cat si in exterior. Lustruirea exteriorului, spalarea si curatarea scunelor din interiorul ei sunt obligatorii. Tot gunoiul trebuie sa fie aruncat afara.

Vezi sa nu iti lipseasca roata de rezerva

Roata de rezerva ar trebui sa fie inclusa. Daca pastrezi roata in garaj sau in alt loc, nu uita sa o pui in portbagaj inainte de a vinde masina prin anunturi auto. Intotdeauna acest aspect va fi verificat de catre viitorul cumparator. Chiar daca nu este in cea mai buna stare, ea este inclusa in pretul de vanzare. Daca nimeriti si un cumparator econom, o sa se foloseasca de o astfel de lipsa pentru a scadea din pretul de vanzare al masinii. Nu lasa excluderea acestuia sa fie un fin impediment in procesul de negociere al autovehicului.

Anvelopele sa fie intr-o stare buna

Anvelopele au nevoie de o atentie deosebita atunci cand un automobil este pregatit sa fie scos pe piata. Pneurile pot fi expuse unei serii de factori care duc la uzura lor, lucru care nu arata tocmai bine atunci cand apelati la anunturi auto. O inspectie atenta va dezvalui daca pietre, suruburi, cuie sau alte elemente se gasesc in cauciucuri . Anvelopele trebuie curatate si un agent de innegrire trebuie aplicat pe peretii laterali dupa aceea. Partea de interior trebuie sa arate sclipitor de curata.

Un potential client va cauta intotdeauna acele detalii care l-ar putea ajuta sa negocieze un pret mai mic. Prin parcurgerea etapelor enumerate mai sus de mai multe ori, o sa reusiti sa va vindeti masina cu succes prin anunturi auto de la Vitan-auto.ro.


Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice