Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Noul 2014 Mercedes-Benz Antos transporta prima Caravana Culturala de film si carte din Romania

Camionul Mercedes-Benz Antos transporta prima Caravana Culturala de film si carte din Romania

Mercedes-Benz România sprijină Caravana Culturală în calitate de partener, iar camionul Mercedes-Benz Antos constituie platforma pentru seria de evenimente culturale ce se desfăşoară în perioada 9 iulie şi 1 septembrie 2014, în 19 oraşe din toată ţara.

Caravana Culturală este un proiect susţinut de Mercedes-Benz Trucks România la nivel naţional, cu scopul de a oferi iubitorilor de cultură oportunitatea de a lua contact cu lumea cărţilor şi a filmelor. Programul Caravanei Culturale permite accesul liber la diferite spaţii de informare şi culturalizare, la o mini-bibliotecă mobilă şi la mai multe proiecţii de film.

Traseul Caravanei Culturale

Traseul Caravanei Culturale, organizată în perioada 9 iulie – 1 septembrie 2014, cuprinde 19 destinaţii din România. Până la data de 31 iulie, Caravana a vizitat: Vaslui, Fălticeni, Botoşani, Dorohoi, Câmpulung Moldovenesc, Năsăud, Gherla, Bazna, Aiud, Blaj, Cugir și Curtea de Argeș.

Următoarele oraşe ce urmează să fie parcurse de Caravana Culturală sunt:

• Râmnicu Vâlcea (20-21 august)
• Drăgăşani (22-23 august)
• Slatina (24 august)
• Turnu Severin (26-27 august)
• Motru (28-29 august)
• Târgu Jiu (30-31 august)
• Petroşani (1-2 septembrie)

Pentru activităţile logistice privind organizarea Caravanei Culturale şi pentru asigurarea platformei propriu-zise a caravanei, Mercedes-Benz România a pus la dispoziţia organizatorilor noul model de camion pentru distribuţie grea pe distanţe scurte, Mercedes-Benz Antos. Datorită cabinei practice şi confortabile, configuraţiilor dinamice de transmisie şi noului motor eco Euro VI, Antos este opţiunea ideală pentru transportul de mărfuri, materiale şi echipamente, într-un mod prietenos cu mediul.

De-a lungul timpului, Mercedes-Benz Trucks România şi-a prezentat suportul faţă de numeroase iniţiative culturale şi educaţionale din România. În 2013, camionul Mercedes-Benz Antos a dat viaţă primului parc mobil din ţară, în cadrul evenimentului Zilele Arhitecturii “Crossing Borders”. Proiectul demarat de către Asociaţia Studenţilor Arhitecţi Cluj-Napoca a reprezentat un manifest pentru protejarea spaţiilor verzi ale Clujului. Tot în 2013, Mercedes-Benz România a fost maşina oficială a Centenarului Cercetăşiei în România, celebrat de Organizaţia Naţională a Cercetaşilor, punând la dispoziţia acestora un camion Antos, precum şi alte modele de autovehicule comerciale Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Antos: o clasă nouă pentru timpuri noi

Mercedes-Benz Antos este prima serie de autovehicule specializate pentru distribuţia mărfurilor grele pe distanţe scurte. Fie că transportă mărfuri generale, produse alimentare sau combustibili, cu o greutate brută între 18 şi 26 de tone, Antos se potriveşte perfect în sectorul distribuţiei regionale, dar se pliază foarte bine și pe aplicațiile de servicii comunale sau transporturi specializate.

Lansat în premieră mondială în 2012, Antos prezintă multe noutăţi în materie de design. Pentru a fi în concordanţă cu aria sa de utilizare, cel mai adesea spaţiul urban, Antos are un aspect foarte prietenos. În acelaşi timp, design-ul plat potrivit pentru transportul pe distanţe scurte îl transformă într-un autovehicul robust.

Antos beneficiază de dotări speciale, eco-friendly, respectând standardele de emisii Euro VI, obligatorii şi în România la înmatricularea camioanelor, începând cu ianuarie 2014.Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...
watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice