Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


BMW Seria 8, BMW M850i xDrive Coupé First Edition, disponibilă şi în România


Nu pleca la drum fara Polita De Raspundere Civila. Cumpara Asigurarea RCA! Nu uita si de rovinieta / tariful de trecere pod Fetesti. Porneste la drum in siguranta si responsabil!!

Noul BMW Seria 8 Coupé oferă o experienţă spotivă, construită pe experienţa din motorsport, cu exclusivitatea şi sofisticarea segmentului de lux. BMW M850i xDrive Coupé First Edition, produs într-un număr limitat de numai 400 de exemplare la nivel mondial, duce ideea de exclusivitate la un nou nivel.

Modelul va fi la uzina BMW din Dingolfing în perioada aprilie-iunie 2019 şi poate fi comandat şi în România.

Culoarea exterioară, jantele din aliaj uşor şi decoraţiunile interioare vor oferi modelului BMW M850i xDrive Coupé First Edition un caracter unic. La exterior iese în evidenţă culoarea creată special de BMW Indibidual Frozen Barcelona Blue metalizat, ce va fi aplicată pentru prima dată pe un model BMW.

Este combinată cu varianta extinsă a BMW Individual High Gloss Shadow Line, care, pe lângă contururile geamurilor laterale, include cadru şi bare ale grilei radiatorului, aplicaţii ale Air Breathers şi decoraţiuni ale ţevii de eşapament de culoare neagră. Accentele închise prezente la această ediţie specială sunt completate de jantele M de 20 de ţoli, din aliaj uşor şi design Y-spoke, finisate în Jet Black. Dotările opţionale disponibile includ, printre altele, acoperiş M Carbon şi pachetul M Carbon pentru exterior.

Aura exclusivistă din interiorul BMW M850i xDrive Coupé First Edition este îmbunătăţită şi de dotările de design BMW Individual specifice, selecţia deosebită de culori şi materiale şi echipamentele de înaltă calitate. O dotare specială oferită pentru ediţiile speciale este tapiţeria integrală BMW Individual cu piele Merino în noua combinaţie de culori Ivory White-Night Blue. Dotările de design interior cuprind şi volan M îmbrăcat în piele, precum şi plafon BMW Individual cu Alcantara, ambele finisate în culoarea Night Blue.

În interiorul automobilului, benzile decorative BMW Individual pentru interior finisate în Black Piano, care sunt localizare în centrul cockpitului, poartă inscripţia “First Edition 1/400”. Mai mult, sistemul de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround şi aplicaţiile de sticlă Crafted Clarity de pe butonul Start/Stop, controlerul iDrive, butonul de volum şi maneta iluminată a schimbătorului de viteze completează ambianţa interioară luxoasă.

Personalitatea expresivă a BMW M850i xDrive Coupé First Edition este transmisă de designul său exterior şi interior şi se potriveşte perfect cu caracteristicile de performanţă remarcabile. Ediţia specială a modelului este propulsată de un motor pe benzină, cu opt cilindri şi tehnologie BMW TwinPower Turbo, ce dezvoltă 390 kW/530 CP.

Motorul V8 cu cuplu ridicat este combinat cu o transmisie Steptronic sport cu opt trepte şi transferă puterea fără efort la şosea graţie tehnologiei BMW xDrive de tracţiune integrală inteligentă şi unui reglaj al suspensiei care este adaptat perfect la conceptul automobilului.

BMW M850i xDrive Coupé First Edition este disponibil acum pentru comenzi şi în România. La configuraţia de bază se adaugă un preţ de 17,835.00 Euro cu TVA (14,987.39 Euro fără TVA) care include culoare exterioară Albastru Barcelona Frozen, tapiţerie Piele BMW Individual Merino Alb Ivory / Albastru Night | Negru, jante din aliaj ușor M Y-spoke de 20″, tip 728 M, Jet Black, Ornamente „CraftedClarity” pentru elemente interior, Ornamente BMW Individual negru piano, sistem de sunet Diamond surround Bowers & Wilkins, ornamente BMW Individual Shadow Line lucioase cu conținut extins, capitonaj plafon BMW Individual Alcantara.

Sursa: BMW Romania


Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice