Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


S-a renuntat la importul autoturismelor Infiniti

Autoitalia a inchis in vara showroom-urile marcilor Infiniti, Maserati, Abarth si Alfa Romeo de la Piata Presei Libere si renunta, de asemenea, si la importul Infiniti. In acelasi timp, compania ia, totusi, in calcul orice oportunitate de a-si extinde portofoliul.

Am renuntat la Infiniti. A fost o decizie de strategie a noastra, pe care modele sa le dezvoltam mai mult, pe care mai putin. Am ajuns la concluzia ca ramanem cu Fiat, Maserati si Jeep”, a declarat Israel Meir, CEO Autoitalia.

Intrebat daca este interesat sa preia importul marcii Subaru in Romania, Meir a raspuns: “S-ar putea sa fie mai mult decat zvonuri, dar inca nu este momentul potrivit sa discutam despre asta. Pot sa va spun ca la momentul de fata firma sora a Autoitalia din Israel, MCA, de curand a preluat si Subaru. Daca se schimba piata in Romania, ar merge marca aceasta. Au modele destul de bune. N-a fost destul de dezvoltata in Romania si s-a intamplat ce s-a intamplat cu ei. Orice brand care poate sa ne aduca ceva in plus este binevenit. N-are importanta de unde vine si ce culoare are. Deci dezvoltam in continuare, daca e posibil de adus alte brand-uri…”.

In vara, Autoitalia a mutat marca Maserati de la Piata Presei Libere intr-un nou showroom in Militari, iar marcile Abarth si Alfa Romeo in Colentina.

Maserati are in Militari un showroom nou separat de cel al marcilor Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Lancia. Nu numai ca nu am renuntat la brandul Maserati, dorim sa crestem vanzarile. O sa vina in curand noul model, Ghibli, in noiembrie. Quatroporte deja il avem deja in showroom”, a mai spus Meir.

Cu preturi de pornire de la circa 50.000 euro, Ghibli ar putea salta vanzarile Maserati. “Deja avem cerinta pentru Ghibli, putem sa vindem destul de multe unitati in Romania. Pana in martie anul viitor putem livra circa 10 unitati. A fost o mica intarziere cu productia, pentru ca altfel puteam sa vindem deja”, a adaugat CEO-ul Autoitalia.


Sursa, citeste mai departe.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice