Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Noul Ford Transit Custom castiga titlul de ‘International Van of the Year’

Noul Ford Transit Custom castiga titlul de ‘International Van of the Year’

Noul Ford Transit Custom câştigă titlul de ‘International Van of the Year’; juriul laudă manevrabilitatea asemănătoare cu cea a unui autoturism şi costurile reduse de întreţinere.

· Noul Ford Transit Custom câştigă titlul de “International Van of the Year” la Salonul IAA pentru Vehicule Comerciale de la Hanovra
· Transit Custom obţine 117 puncte dintr-un total maxim posibil de 133 de puncte
· Noul Transit Custom este al patrulea model Transit care câştigă acest premiu, călcând pe urmele modelelor Transit (2001), Transit Connect (2003) şi Transit (2007)
· Juriul format din 24 de jurnalişti de profil au lăudat noul Transit Custom pentru stilul, manevrabilit

Ford Transit Custom

Noul Ford Transit Custom a fost desemnat “International Van of the Year 2013” – devenind al patrulea membru al familiei Transit care câştigă acest premiu foarte râvnit – la Salonul IAA pentru Vehicule Comerciale de la Hanovra.

Transit Custom a obţinut 117 puncte dintr-un total maxim posibil de 133 de puncte, din partea juriului format din 24 de jurnalişti de profil, mai mult decât punctajele totale combinate ale ocupantelor locurilor doi şi trei – Dacia Dokker, respectiv Mercedes-Benz Citan.

Modelul calcă pe urmele modelelor Transit (2001), Transit Connect (2003) şi Transit (2007) stabilind un nou record de patru victorii pentru familia Ford Transit în istoria de 22 de ani a competiţiei.

Transit Custom este un nou tip de vehicul comercia de 1 tonă – solidă şi practică, dar şi aspectuoasă şi manevrabilă,” a declarat Barb Samardzich, Vicepreşedinte Dezvoltare Produse, Ford Europa.

Îmbinarea trăiniciei şi consumului legendare ale Transit cu un design şi dotări similare autovehiculelor a fost o sarcină foarte dificilă, dar inginerii noştri au reuşit acest lucru,” a adăugat ea. “Suntem foarte mândri că eforturile lor au fost recunoscute printr-un premiu atât de important.”

Premiul pentru anul 2013 a fost prezentat la finele primei zile dedicate presei la Salonul de la Hanovra. Ford aduce la acest salon noul Transit Custom, care reprezintă o generaţie complet nouă de vehicule comerciale de 1 tonă, împreună cu noul Transit şi noul Transit Connect.

Ford a anunţat recent că îşi valorifică strategia de platforme globale şi îşi remodelează complet întreaga linie de vehicule comerciale pentru Europa în următorii doi ani.

Sursa: Ford

Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...
watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice