Asigurari RCA Ieftine 2017 Calculator RCA Ieftin la RCA Ieftin

Stiri si sfaturi tehnice auto.


Video-ul de lansare al noului 2013 BMW i8Video-ul de lansare al noului 2013 BMW i8

Mai jos va invit sa vedeti cel mai nou video de lansare al fulminatului concept i8 produs de BMW.

Modelul a fost lansat la Frankfurt. Va invit pe voi sa vedeti acest spot video. Nu cred ca un cuvant in plus, acum, isi mai are sensul.

Pretul acestui bolid, dupa parerea mea se va invarti in jurul sumei de 100.000 Euro.

Citesti si   Noul BMW Seria 1 xDrive – lasant la Predeal
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Loading...

Stiri auto similare

  • Horatiu

    Pacat, mare pacat cand o sa vedem in Romania la volanul acestor masini doar cocalari cu cefe late, rasi in cap. O masina deosebita

watchshop.ro


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru viteză

Povestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice