Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Noul BMW i8 prezentat printr-un spot publicitar

Noul BMW i8 prezentat printr-un spot publicitar

BMW a publicat primul spot publicitar cu viitorul i8.

Desi designul nu este inca definitivat, iar sistemul de propulsie nu a fost inca dezvaluit, bavarezii au inceput din timp campania de promovare a modelului.

In privinta motorizarii se speculeaza ca va fi vorba de un motor turbo pe benzina in patru cilindri si o unitate electrica.

Combinate, cele doua propulsoare vor dezvolta peste 300 CP si vor face posibil sprintul 0-100 km/h in doar 4,8 secunde. Totul, la un consum de numai 3,8 litri la suta de kilometri, ne spune auto.ro

(Visited 45 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice