Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Vânzări record pentru Hyundai la nivel european în primul trimestru

Vânzări record pentru Hyundai la nivel european în primul trimestru

Hyundai a atins, in luna martie, cel mai inalt nivel al al inmatricularilor din toate timpurile, conform ultimelor date publicate de ACEA (Asociatia Constructorilor Europeni de Autovehicule). In plus, cresterea semnificativa a cererii pentru noile modele ale gamei a condus la rezultate remarcabile in primul trimestru al anului 2015.

Volumul inmatricularilor a crescut in luna martie a.c. cu 17,7% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2014, insumand 55.733 autovehicule noi si o cota de piata de 3,4% pentru Hyundai in Europa. In primul trimestru din 2015, numarul inmatricularilor s-a majorat cu 9,7% ajungand la 119.855 autovehicule, atingand astfel o cota de piata de 3,3%. In acest context, piata de autoturisme noi a inregistrat o crestere cu 10,8% in martie si cu 8.5% in ansamblul primelor trei luni.

Cresterea cererii pentru noua generatie i20 a contribuit la performantele companiei. Vanzarile modelului s-au majorat cu 31% in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, clasandu-se printre cele mai bine vandute autovehicule Hyundai nou lansate. ix35 se numara in continuare printre cele mai populare modele, cu o crestere a vanzarilor cu 20%, in comparatie cu 2014.

Thomas Schmid, Chief Operating Officer Hyundai Motor Europa, a declarat: “Piata autovehiculelor noi in Europa ramane foarte competitiva, iar noi continuam sa ne concentram pe dezvoltarea activitatilor noastre prin lansarea de noi produse. Noua generatie i20 a inregistrat un debut promitator si asteptam in continuare aceleasi rezultate pozitive, avand in vedere ca obiectivul nostru este de a schimba in proportie de 80% gama noastra din Europa in 2015.”

Alaturi de noua generatie i20, Hyundai lanseaza si alte noi modele in Europa in prima jumatate a lui 2015: noua generatie i20 Coupe, noul ix20, noul i30 si noul i40 afirma Tiriac Auto

(Visited 3 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice