Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Suzuki România a lansat versiunea S-Cross 1.6 Special Edition cu o listă bogată de echipări şi un preţ promoţional

Suzuki România a lansat versiunea S-Cross 1.6 Special Edition cu o listă bogată de echipări şi un preţ promoţional

Noul S-Cross Special Edition dispune de echipamente avansate pentru siguranţă sporită precum sistemul autonom de asistenta la franare (Radar Brake Support).

Atunci când vă aflaţi în trafic, acest sistem detectează autovehiculul din faţă şi, dacă identifică posibilitatea unei coliziuni, îl avertizează pe şofer printr-o alarmă şi prin indicare pe ecranul multi-informaţional. Dacă probabilitatea unei coliziuni creşte, sistemul activează asistenţa la frânare care măreşte forţa de frânare în timpul frânării bruşte. Dacă sistemul determină că o coliziune este inevitabilă, aplică frânele în mod automat. Astfel, sistemul ajută la evitarea coliziunilor în timp ce autovehiculul este condus cu viteză mică şi ajută la reducerea daunelor în situaţia unei coliziuni.

Obişnuieşti să asculţi muzică la volan? S-Cross Special Edition vine echipat cu sistem audio cu ecran tactil de 7“, MP3, Bluetooth şi conectare smartphone, pentru ca tu să asculţi muzica ta preferată oriunde! Ecranul multi tactil permite funcţionarea intuitivă a sistemului audio şi video, dar şi funcţii de telefonie hands free şi sistem de navigaţie. De asemenea, şoferul se poate conecta la un smartphone compatibil pentru a putea utiliza aplicaţiile acestuia pe display.

Funcţiile pot fi selectate cu ajutorul celor patru moduri principale de funcţionare – Listen (Ascultă), Call (Sună), Drive (Condu) şi Connect (Conectează-te). Pentru o vizibilitate sporită în timpul deplasării în marsarier, ecranul poate afişa imaginile surprinse de camera de luat vederi în spate.

Şi pentru că eleganţa este punctul lui forte, dispune şi de grilă faţă şi baghete geamuri exterioare cromate.

Ca la orice versiune a modelului Suzuki S-Cross, siguranţa cotată cu maximul de 5 stele în cadrul testelor de impact EuroNCAP este standard. Crossoverul japonez dispune de ESP şi şapte airbaguri, printre care unul pentru genunchii şoferului, sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelope.

Sursa: Suzuki.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice