Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


ŠKODA Octavia este de 5 ani consecutiv cel mai bine vândut model de import din România

ŠKODA Octavia este de 5 ani consecutiv cel mai bine vândut model de import din România

ŠKODA Octavia este de 5 ani de zile, consecutiv, cel mai bine vândut model de import din România. Cu un număr de peste 20.000 de unități livrate din 2011 și până în prezent, modelul Octavia a devenit preferatul românilor în ceea ce privește modelele importate. Pentru a sărbători acest rezultat, echipa ŠKODA România a lansat un spot aniversar prin care le multumește pentru încredere tuturor iubitorilor de Octavia.

ŠKODA Octavia este de 5 ani cel mai bine vândut model de import din România. O dovedesc atât cifrele, cât și o simplă observație a străzilor orașelor și drumurilor naționale din țară.

ŠKODA România le mulțumește pentru încredere tuturor iubitorilor de Octavia și lansează cu această ocazie un spot aniversar, dedicat celor care au ales să-și urmeze drumurile într-o mașină simpatică, încăpătoare și de încredere.

Preferința românilor pentru modelul Octavia de la ŠKODA este de la sine înțeleasă: atributele ei binecunoscute satisfac orice gusturi. Octavia este o mașină de încredere, fiabilă, bine proporționată, cu un raport excelent calitate-preț. Dar oferă și un spațiu interior conceput pentru familii mari și mici, și confort inclusiv la drum lung. Conducătorii de Octavia devin cei mai buni ambasadori ai mărcii, prin modul plin de grijă și bucurie cu care vorbesc de automobilul lor.

”Am ales să folosim un mesaj aniversar prin care să vorbim publicului autohton despre marile emoții și satisfacții din viața posesorilor de Octavia. Aceștia sunt oameni deschiși, calzi, iubitori, dornici de aventură, familiști. Spotul are o căldură și o sensibilitate cu care te identifici ușor, o poftă de viață molipsitoare și un sentiment de siguranță egalat doar de plăcerea de a conduce o Octavia”, spune Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA România.

Spotul aniversar:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice