Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Pro-X , prezenta apreciata la Raliul Iasului!

Pro-X , prezenta apreciata la Raliul Iasului!

Daca ne-am imagina Raliul Iasului de anul acesta ca pe un film artistic, cu siguranta, am vedea pe genericul de final, pe langa personajele principale (piloti, arbitrii, organizatori), si Pro-X, compania producatoare de produse de cosmetica si intretinere auto, avand o prezenta consistenta si foarte apreciata.

Despre prezenta la Raliul recent incheiat, Domnul Dan Daniliuc, General Manager Pro-X, a facut urmatoarele precizari: “Implicarea noastra in Raliul Iasului a fost, mai mult decat o actiune de marketing, o provocare, care sa ne demonstreze, in primul rand, noua, ca pozitia pe care o ocupam pe piata produselor auto din Romania, nu este doar o conjunctura fericita, ci rezultatul unei strategii pe termen lung, care are ca principal argument, oamenii. Am demonstrat si la Iasi ca formam o echipa unita, care a invatat sa creada in valorile Pro-X. Felicitam echipajele Manu Mihalache – Jancsi Soos, Dan Girtofan – Tudor Marza, pentru modul spectaculos in care au prezentat brandul nostru, dar si pentru rezultatul obtinut. De altfel, ii felicitam pe toti concurentii participanti la aceasta etapa pentru spectacolul oferit. Multumim organizatorilor, in mod special Domnului Dan Codreanu, pentru modul in care a gestionat aceasta competitie si pentru deschiderea pe care a aratat-o colaborarii cu noi. Multumim si iesenilor pentru modul entuziast in care au participat, in special la Superspeciala Rapa Galbena, dar si pentru felul in care au receptat mesajul nostru: VIZIBILITATE, SIGURANTA SI CONFORT LA VOLAN!

Partener oficial al Raliului Iasului Cotnari, Pro-X a oferit la final premii, constand in produse de cosmetica si intretinere auto, echipajelor de la toate clasele care au urcat pe podium.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice