Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Pro-X este alaturi de Manu Mihalache si Dan Girtofan la Tess Rally 44 Brasov

Pro-X – alaturi de Manu Mihalache si Dan Girtofan la Tess Rally 44

Informatiile meteo de la acest moment indica temperaturi pozitive; zapada s-a topit in arhivele unei ierni deja plecate; batalioane de pasari isi incep ziua cu interminabile triluri; de undeva, de foarte sus, cad firimituri de caldura, care nu ne satura, dar ne alina dorul de soare. Am putea spune ca este primavara! Sau ca Pro-X aduce in lumina produsele de sezon! Sau ca incepe Campionatul National de Raliuri!

Toate cele trei variante sunt corecte. Cum, de altfel, la fel de corect este si faptul ca Pro-X isi continua aventura in spectaculoasa lume a raliurilor. Un proiect important pentru compania brasoveana, care, alaturi de pilotul “de casa” Manu Mihalache, incearca sa dea culoare spectacolului automobilistic de la sfarsitul acestei saptamani: “Tess Rally 2015”.

Mai mult, Pro-X este onorata sa anunte un nou parteneriat cu Campionul National din 2007, Dan Girtofan, pentru intregul an competitional 2015. Talentul, consecventa si dorinta de reusita a celui mai titrat pilot brasovean din ultimii ani sunt valente comune, care au facut si din Pro-X un lider national in domeniul produselor de intretinere si cosmetica auto. Astfel, o poveste de succes nu poate fi sustinuta decat de un proiect de succes.
Intentia declarata a celor de la Pro-X nu este doar promovarea unui brand romanesc, ci acordarea unui suport real sportului de performanta, totul pornind din pasiune pentru competitie.

(C)Dan_STRAUTI (1)

Pro-X este alaturi de echipajele Manu Mihalache/Jancsi Soos SI Dan Girtofan/Tudor Marza si ii invita pe fanii acestora pe probele din cadrul celui mai popular raliu din Romania.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice