Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Piese auto ieftine – Electrice & Electronice

Piese auto ieftine – Electrice & Electronice

Tehnologia modernă oferă soluții de protecție și control pentru posesorii de autovehicule sau societățile comerciale. Indiferent care este categoria din care faci parte, de 5 ani, Edotec, îți furnizează sisteme de monitorizare GPS, atât pentru tine cât și pentru afacerea ta.

Piața de produse ”In Car Entertainment” s-a dezvoltat pentru Edotec, începând cu anul 2009, când au început colaborarea cu brandul german Dynavin, unul dintre cei mai buni producători de sisteme aftermarket multimedia cu GPS.

În anul 2010, apare și magazinul online www.edotec.ro ca suport de vânzare și comunicare pentru clienți, la nivel național.

Procesul de dezvoltare a brandului ”Dynavin”, în Romania, de către Edotec, a impus prezența la toate expozițiile de profil. Începând cu anul 2011, Edotec devine unic importator de sisteme navigație Dynavin în Romania. Colaborarea cu firma germana a impus adaptarea la un alt standard de servicii. Acestia au fost primii care au introdus sistemul de operare Android pe sistemele de navigatie dezvoltate și au reușit să realizeze conexiunea cu tehnologii Most (Fibră Optică). Din dorința de a fi lideri de piață, accentul este pus pe calitatea serviciilor și suportul tehnic oferit clienților.

În prezent, magazinul Edotec are listate pe website, peste 3500 de produse și este importator pentru: sisteme multimedia auto dedicate cu gps si internet, interfețe multimedia cu sistem de integrare oem, tunere tv auto, camere de marsarier dedicate și universale cu infrarosu, tetiere cu lcd și dvd auto, ecrane lcd cu dvd pentru plafon.

Pe lângă produsele calitative ofertate, Edotec, iese in evidență prin suportul tehnic acordat clienților.

Colaborarea eficientă cu firma din Germania, dar și cu alți colaboratori, a dus la obținerea de informații de ultimă oră în domeniul accesoriilor de mașini și posibilitatea de a oferii suport tehnic calitativ pentru instalarea navigațiilor GPS sau DVD auto de catre consumatorii end-user.

Acest lucru împreună cu reducerile substanțiale aplicate firmelor de redistribuție, a dus la creșterea numarului de Reselleri la peste 150, in Romania. De asemenea, produsele pot fi distribuite oriunde în lume, pentru reselleri, utilizatori finali, catalog și Instalshops.

Un alt aspect important de menționat este faptul ca EDOTEC are o echipă experimentată care testează produsele înaintea livrării lor pentru a se asigura ca toate pachetele sunt livrate în cele mai bune condiții.

De 5 Ani, Edotec te duce pe drumul cel bun, iar în perioada 19-26 ianuarie beneficiezi de 5% reducere la orice produs achiziționat de pe www.edotec.ro.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice