Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Peste 150 de rideri se vor alinia la startul competiției Enduro #WildDirt

Peste 150 de rideri se vor alinia la startul competiției Enduro #WildDirt

Printre cei 150 de rideri se numără și campionul italian Simone Albergoni, care vine pentru prima dată în România.

Simone este de nouă ori consecutiv campion național și de două ori campion mondial alături de echipa sa, cu peste 80 de premii în cele mai importante competiții din acest sport.

Competiția Enduro #WildDirt este structurată în două clase competiționale, hobby și expert, alături de încă o clasă specială pentru începători (recrut), doar cu scop recreațional. Competiția începe oficial cu un prolog la ora 10:30 și se va temina în jurul orei 17:00 și va include un paddock în oraș și un traseu interesant prin pădure.

Competiția, organizată de clubul sportiv XMRaid, va încheia sezonul competițional de enduro, unul dintre cele mai populare sporturi extreme pentru primăvară, vară și toamnă.

După o zi plină de adrenalină, finalul competiției Enduro #WildDirt va fi marcat de o petrecere în Fabrica Roman. Riderii și tinerii din comunitatea de enduro își pot testa rezistența la distracție la Desperados Wild Enduro Afterparty.

Line-up-ul de afterparty îi aduce pe R.O.A., NotSoCommon DJ și The Basstard cu mix-uri wild & fresh care se vor potrivi cu experiențele vizuale de la party: fachiri, show de barmani, dansatoare exotice și multe alte surprize afirma Sebastian Dan.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice