Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Noul Audi TT este “Design Innovation of the Year”

Noul Audi TT este “Design Innovation of the Year”

Audi cucerește juriul la Automotive Brand Contest: în cadrul competeției internaționale de design pentru mărcile auto, noul Audi TT a fost desemnat „Innovation of the Year”. Totodată, farurile Matrix LED prezente pe modelul Audi A8 au primit titlul „Best of Best”.

„Automotive Brand Contest beneficiază de un deosebit prestigiu în lumea designerilor,” a declarat Marc Lichte, directorul Audi Design: „Până la urmă, aceste premii sunt stabilite de nimeni altul decât Consiliul German de Design.”

Pe lângă premiile cucerite de Audi TT și de farurile Matrix LED, marca a obținut premii pentru Audi A3 Limuzină, Audi allroad shooting brake și fotoliul rezultat din colaborarea designerilor Audi, Walter de Silva și producătorul de mobilier Poltrona Frau.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice