Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Multiplul campion național Titi Aur va încerca să parcurgă cei peste șapte kilometri ai specialei Transfăgărășan, în urcare, pe două roți, cu un automobil BMW

Multiplul campion național Titi Aur va încerca să parcurgă cei peste șapte kilometri ai specialei Transfăgărășan, în urcare, pe două roți, cu un automobil BMW

În mod inedit, campionul Titi Aur, vrea să cucereasă Transfăgărășanul, pe două roți. Multiplul campion național Titi Aur va încerca să parcurgă cei peste șapte kilometri ai specialei Transfăgărășan, în urcare, pe două roți, cu un automobil BMW, aceasta fiind una din cele mai inedite provocări anunțate la Sibiu Rally Challenge, au anunțat, miercuri, organizatorii pentru Agerpres (sursa citata)

Sibiu Rally Challenge este un festival al sporturilor cu motor și am decis să particip aici pentru a pune în practică o idee inedită. Mi-am propus să parcurg proba specială de pe Transfăgărășan, într-o mașină, dar pe două roți. Este o provocare imensă care depinde în mare măsură de condițiile meteo, dar mi-ar plăcea să reușim încă de la prima încercare“, a spus Titi Aur.

Prima întâlnire cu piloții înscriși la Sibiu Rally Challenge este vineri, 10 octombrie, la ora 17,00 în Piața Mare a orașului, unde este programată sesiunea oficială de autografe. Tot vineri, începând cu ora 18,00, este programată parada pe străzile din centrul orașului și startul festiv, iar de la ora 20,00 se va da startul pe prima specială, Păltiniș, în nocturnă.

Sâmbătă, 11 octombrie, toată acțiunea se va desfășura pe Transfăgărășan, de la ora 12,00, iar duminică, 12 octombrie, piloții se vor întrece pe circuitul de rally cross.

Sursa imagine

(Visited 6 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice