Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Manu Mihalache: “ La Harghita, sper sa ne inspire entuziasmul spectatorilor!”

Manu Mihalache: “ La Harghita, sper sa ne inspire entuziasmul spectatorilor!”

Toamna, in teribila ei preocupare de a schimba culori, este si un anotimp al certitudinilor, cand recoltele lasa in urma poezia campului si se transforma in gramezi de cifre, pregatite sa participe la exercitiile de scadere dictate de inevitabila iarna.

Asadar, toamna se numara bobocii, roadele…, dar si punctele stranse in Campionatul National de Raliuri.

Inainte de ultima etapa, cea de la Harghita, Manu Mihalache si Jancsi Soos se declara optimisti, pregatiti sa incheie un an competitional greu dar si foarte interesant, intr-o nota relaxata.

Am ajuns la Harghita hotarati sa incheiem acest campionat cu o evolutie cat mai buna. Am pregatit cu atentie acest Raliu, ale carui probe sunt foarte tehnice si spectaculoase si care, sunt convins, ne vor pune pe toti la incercare. Sper sa ne inspire si entuziasmul spectatorilor de aici si sa demonstram ca punctele acumulate la Brasov si la Iasi au fost pe deplin meritate. Le dorim tuturor participantilor multa bafta!” – a declarat Manu Mihalache, cu putin timp inainte de startul pe prima proba.

Ca si pentru ceilalti competitori, si pentru noi Raliul Harghitei este unul inedit si provocator. Probele sunt foarte frumoase, pe alocuri suficient de dure cat sa puna probleme materialului de concurs, cu multi spectatori, buni cunoscatori ai acestui sport; in concluzie, sunt intrunite toate conditiile unei etape reusite”, a sustinut Jancsi Soos.

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut de: eMAG, PRO-X, Atlanta House, Gatmo Motorsport si X-Tend Motors.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice