Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Jaguar anunţă un nou crossover de înaltă performanţă: Jaguar F-PACE

Jaguar anunţă un nou crossover de înaltă performanţă ce va completa gama de modele din 2016

Jaguar a confirmat introducerea în gamă a unui nou model, denumit Jaguar F-PACE, care va fi disponibil spre vânzare începând cu anul 2016.

Ian Callum, Directorul responsabil de Design pentru marca Jaguar, a declarat: “Reacţia pozitivă la conceptul C-X17 a fost copleşitoare, astfel că a devenit imperativ necesar să îl transformăm în realitate.”

Modelul Jaguar F-PACE, inspirat de F-TYPE, reprezintă o balanţă perfectă între performanţă, stil şi caracter practic. Acesta oferă o îmbinare unică între designul exterior inspirat din modelele sport Jaguar şi un interior spaţios, practic şi realizat cu măiestrie. F-PACE este destinată să fie maşina sport de familie a gamei Jaguar.”

Jaguar F-PACE combină interiorul spaţios unic în clasă, cu dinamica excepţională şi utilitatea a 5 locuri, într-un crossover cu adevărat performant. Acesta va îngloba toate valorile Jaguar: design atrăgător, manevrabilitate, agilitate, finisaje interioare luxoase şi tehnologie modernă.

Andy Goss, Directorul de Vânzări pentru mărcile Jaguar şi Land Rover a declarat la Detroit: “În 2015, Jaguar va sărbători 80 de ani. Am început acest an anunţând primul nostru crossover, pe care îl considerăm cea mai practică maşină sport – un model construit pe valorile fundamentale ale mărcii, Graţie, Viteză şi Spaţiu, pentru a deveni unul dintre cele mai inovatoare modele Jaguar pe care le-am construit până în prezent. Modelul F-PACE a intrat deja în etapa de testare şi dezvoltare tehnică în vederea punerii în vânzare din anul 2016.

Modelul F-PACE va fi produs în Solihull, Marea Britanie.

Mai multe detalii despre modelul Jaguar F-PACE vor fi dezvăluite mai târziu în acest an afirma Jaguar Romania ca sursa citata.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice