Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Hyundai dezvăluie interiorul noii generaţii i20

Hyundai dezvăluie interiorul noii generaţii i20

Hyundai dezvăluie primele imagini ale interiorului noii generaţii Hyundai i20. Un habitaclu înalţat, confortabil şi spaţios, pentru o experienţă cât mai plăcută atât pentru conducătorul auto, cât şi pentru pasageri.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale interiorului acestui model este utilizarea unor blocuri de culoare, care creează senzaţia de spaţiu, oferind un aspect armonios şi plăcut. Un obiectiv important al echipei de design a fost poziţionarea Hyundai i20 printre primele modele din segment în termeni de calitate percepută a interiorului. Studii independente, realizate în rândul consumatorilor din Germania şi Marea Britanie, au evidenţiat faptul că aceştia apreciază designul şi confortul oferite de interior, plasându-l înaintea principalilor săi concurenţi.

Pentru suprafeţele interioare – planşa de bord şi interiorul portierelor – a fost utilizat un material de calitate superioară, plăcut la atingere, care se remarcă prin rezistenţă, păstrând un aspect premium de durată.

Cromatica interioară completează finisajele exterioare, remarcându-se prin eleganţă şi versatilitate. Noua generaţie i20 propune patru variante în nuanţe vibrante: Elegant Beige, Grey Blue, Cappuccino şi Comfort Grey, fiecare fiind inspirată de tendinţele actuale în materie de design.

hyundai 2

Pentru a evidenţia dimensiunile impresionante, ocupanţii locurilor din faţă beneficiază de spaţiu suplimentar la cap, picioare şi umeri, în timp ce locurile din spate pot deservi acomodând confortabil până la trei adulţi. Planşa de bord şi panourile interioare ale portierelor prezintă o inserţie colorată, asortată nuanţei tapiţeriei scaunelor, care accentuează noul design al fantelor de ventilaţie, situate deasupra planşei de bord, orientate spre portiere, concepute pentru a asigura circulaţia eficientă a aerului în habitaclu.

Pentru a oferi o consolă centrală cât mai funcţională şi intuitivă şi un interior cât mai aerisit, echipa Hyundai responsabilă de ergonomie a grupat diferitele funcţii precum cea audio, încălzirea şi ventilarea.

Noua generaţie i20 va fi prezentată publicului în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Paris 2014. Conferinţa de presă Hyundai va avea loc în Hala 3 la ora 16:00 CET, pe data de 2 octombrie.

Sursa: Tiriac Auto

(Visited 7 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice