Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Hyundai Auto România anunţă participarea în programul Prima Maşină

Hyundai Auto România anunţă participarea în programul Prima Maşină

Hyundai Auto România, importatorul mărcii în România şi parte a Grupului Ţiriac, susţine programul “Prima Maşină” în reţeaua sa de distribuitori autorizaţi din toata ţara. Clienţii vor avea ocazia de a se bucura de ofertele speciale dedicate, modelele încadrate în program fiind din gama: i10, i20 şi i30.

Pachetul Prima Maşină Hyundai include:

• modele Hyundai încadrate în program din gama: i10, i20 şi i30
• preţuri atractive cu extra avantaj client de până la 750 Euro, TVA inclus
• set de anvelope de iarnă cadou

Odată cu demararea acestei campanii, Hyundai Auto România propune publicului o nouă versiune pentru modelul de clasa A, i10 – GPL (adaptare motor şi instalaţie originală GPL montaj producător), o premieră pentru marca Hyundai pe piaţa din România.

Prin campania în curs de derulare cu ocazia lansării, preţurile pentru noul model i10 dotat cu sistem GPL pornesc de la 8.053 euro plus TVA (9.986 euro, TVA inclus), pentru varianta de motorizare 1.0 litri benzină/GPL, 67 CP, echipare Duo GPL. În dotarea standard se regăsesc: geamuri electrice faţă, ABS+ESP, închidere centralizată, aer condiţionat, computer de bord, şase airbag-uri, radio CD compatibil MP3 şi port USB.

Hyundai Auto România introduce un model ultra-eficient în gamă. Varianta GPL a modelului de clasa mică i10 reprezintă o alternativă viabilă pentru clienţii care sunt în căutarea unor costuri mici de exploatare, dar care nu doresc neapărat să intervină asupra autovehiculului prin montaj GPL local. Avantajele modelului produs cu sistem de alimentare dual benzină/GPL sunt numeroase. Garanţia de cinci ani fără limita de kilometri oferită de producător acoperă motorul şi instalaţia GPL. În plus, armonia sistemului dual de alimentare se continuă şi în habitaclu. Instrumentele de bord includ indicator nivel GPL şi sistem alimentare activ benzină/ GPL”, a declarat Teodor Brusalis – director Executiv Hyundai Auto România.

Programul guvernamental Prima Maşină se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, dar şi celorlalte categorii de vârstă, şi vizează emiterea de garanţii de stat pentru creditele contractate de beneficiari în vederea achiziţiei de autoturisme noi.

Garanţia statului va acoperi maximum 50% din valoarea creditului acordat în cadrul programului, diferenţa fiind reprezentantă de autoturismul achiziţionat.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice