Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Fernando Alonso, autorizat să concureze în Marele Premiu al Malaeziei

Fernando Alonso, autorizat să concureze în Marele Premiu al Malaeziei

Pilotul spaniol Fernando Alonso (McLaren-Honda), dublu campion mondial de Formula 1, a fost autorizat joi de medicii Federației Internaționale de Automobilism să concureze în Marele Premiu al Malaeziei, care va avea loc duminică pe circuitul de la Sepang afirma Agerpres, ca sursa citata.

Alonso (33 ani) a ratat prima cursă din actuala ediție a Mondialului de Formula 1, desfășurată pe 15 martie la Melbourne (Australia), după ce a suferit un traumatism cranian în accidentul în care a fost implicat pe 22 februarie, la Barcelona, cu ocazia testelor din presezon.

Pilotul iberic a zburat către Malaezia după ce a fost examinat de trei medici eminenți ai Universității Cambridge, în cursul zilei de duminică, iar apoi a trecut cu bine și de controlul oficial efectuat de medicul delegat al FIA și medicul șef al circuitului de la Sepang, precizează Reuters.

Fernando Alonso a confirmat pe Twitter că va concura în Malaezia

Fernando Alonso va disputa, așa cum s-a anunțat, Marele Premiu al Malaeziei la Formula 1, a doua etapă a Campionatului Mondial, după ce a trecut de ultimul control oficial efectuat de medicul delegat al FIA, a confirmat însuși pilotul spaniol pe contul său de Twitter, citat de AFP.

Undă verde pentru cursă. Mulțumesc FIA și echipei McLaren pentru munca lor, profesionalismul și ajutorul din ultima lună”, se arată în mesajul pilotului.

Pilotul spaniol Fernando Alonso (McLaren-Honda), dublu campion mondial de Formula 1, a fost autorizat joi de medicii Federației Internaționale de Automobilism să concureze în Marele Premiu al Malaeziei, care va avea loc duminică pe circuitul de la Sepang.

Alonso (33 ani) a ratat prima cursă din actuala ediție a Mondialului de Formula 1, desfășurată pe 15 martie la Melbourne (Australia), după ce a suferit un traumatism cranian în accidentul în care a fost implicat pe 22 februarie, la Barcelona, cu ocazia testelor din presezon.

Totodată, FIA l-a autorizat să ia startul în cursa malaeziană și pe finlandezul Valtteri Bottas, pilotul echipei Williams, care a ratat la rândul său Marele Premiu al Australiei din cauza unor dureri de spate.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice