Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Dupa un zbor spectaculos, Manu Mihalache “aterizeaza” pe podium la Raliul Iasului

Dupa un zbor spectaculos, Manu Mihalache “aterizeaza” pe podium la Raliul Iasului

Manu Mihalache: “Am venit de la Iasi, multumiti de evolutia noastra, de ritmul bun avut pe probele speciale, care, de altfel, au fost foarte bine amenajate, dar si de rezultatul inregistrat. Am sarit bine si am aterizat pe locul 5 in Clasamentul General si pe locul 2 la Clasa 3 (rade). Am folosit termeni din aviatie pentru ca ne-am descurcat bine la saritoarea amenajata pe Dobrovat, unde am incercat, si am si reusit,sa facem spectacol pentru spectatorii prezenti acolo in numar mare, inregistrand, alaturi de Giri, saritura cea mai lunga.

Ne-am simtit bine la Iasi si datorita echipei care ne-a insotit si sustinut. Spre surprinderea noastra, am avut alaturi un grup de peste 35 de sustinatori veniti din Brasov dar si din alte orase. Le multumim si ii asteptam alaturi de noi si la urmatoarele competitii. Il felicitam pe Simone Tempestini, proaspat Campion National, un titlu pe care il merita, avand in vedere evolutia sa de anul acesta. Multumim Pro-X, pentru modul in care a inteles sa fie aproape de echipajul nostru dar si de sustinerea pe care o acorda, in general, acestui sport. Le multumim si gazdelor noastre de la Iasi, care au reusit sa organizeze acest raliu in cele mai bune conditii.”

Jancsi Soos: “A fost un raliu interesant, pe parcursul caruia am incercat, din fericire am si reusit, sa avem o evolutie constanta, fara riscuri asumate inutil, la finalul caruia ne putem declara multumiti de rezultatul obtinut. Ne asteapta o ultima etapa, foarte interesanta, pe care o sa o abordam cu aceeasi atentie.”

Echipajul Manu Mihalache – JancsiSoosestesustinut de Pro-X, Gatmo Motorsport, AxeonsiSpalatoria Auto Jumbo – Brasov.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice