Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cum se intretine corect o masina ? Sfaturi utile pentru soferi !

Cei care doresc să se califice si sa profeseze ca șofer autorizat pentru prima dată vor căuta, fără îndoială, să investească într-un vehicul pe care îl pot întreține. Acestea fiind spuse, este întotdeauna cel mai bine să vă reajustați abordarea conducerii în fiecare an și, într-un mod cu totul nou, ar trebui să porniți la drum pentru prima dată. Intretinerea unui vehicul este foarte costisitoare.

Din acest motiv, punerea în ordine a tuturor rațelor, cheltuielilor vă poate asigura că rămâneți în siguranță pe drumuri în noul an. Ca si siguranta dar ca si buget financiar. Aceasta înseamnă să luăm în considerare elementele vitale ale întreținerii auto pe care noii utilizatori ai drumurilor le consideră uneori de la sine înțeles sau uită să le privească. În această postare, vom discuta trei dintre aceste elemente, precum și cum să înțelegem nevoile date ale vehiculului dvs. în viitor.

În acest fel, data viitoare când achiziționați sau întrețineți un vehicul, veți ști cu siguranță ce faceți. Iata cale trei mici sfaturi utile pentru soferi …

Aflați despre anvelope și întreținerea anvelopelor

Este important să înveți despre anvelope. Aceasta implică cum să le mențineți la presiunea potrivită, cum să identificați o perforație, cum să înlocuiți o anvelopă atunci când aveți nevoie, ce banda de rulare necesită vehiculul dvs. și biblioteca de opțiuni și accesorii oferite de servicii stelare, cum ar fi Anvelopele 5 stele. Această abordare vă poate ajuta să vă asigurați că, indiferent de ce, siguranța și capacitatea dvs. de conducere nu sunt niciodată dictate de o problemă cu anvelopele pe care ați trecut cu vederea.

Angajați-vă la o curățare profundă în fiecare două luni

Starea mașinii tale vorbește despre mentalitatea ta atunci când o conduci. Poți să fii liniștit și să deții controlul, sau să faci la întâmplare doar minimul necesar pentru a obține de la A&B. De aceea, asigurându-vă că vă faceți timp pentru a vă îngriji interiorul, că vă lustruiți tabloul de bord acolo unde este cazul, că ștergeți memoria cache a sistemului informatic, că ați aspirat și vă asigurați că gunoiul este eliminat în mod corespunzător și că folosiți parfum care distruge mirosurile. suporturi pentru a menține interiorul neutru și plăcut să faci parte. Acest lucru vă ajută să vă concentrați pe drumuri și, ca urmare, vă face să vă simțiți mai în siguranță.

Aflați semnele de avertizare ale vehiculului dvs

Înțelegerea luminilor de bord ale vehiculului dvs. este la fel de ușor ca citirea manualului și înțelegerea ce înseamnă un simbol aprins sau intermitent, dar este, de asemenea, important să recunoașteți că schimbările în direcție, în economia de combustibil, în capacitatea de răspuns, în suspensie și în zgomotele simple pe care le face vehiculul dumneavoastră pot semnala ceva ce trebuie privit. Dacă acordați atenție vehiculului dvs. și modului în care circulă pe drumurile cu care sunteți familiarizat, veți putea observa acest lucru mai mult. Programarea controalelor regulate având în vedere această perspectivă vă poate ajuta să rezolvați o problemă pe care altfel nu ați fi observat-o.

Cu aceste sfaturi, sperăm că puteți ține pasul cu cele 3 sfaturi largi de gestionare a vehiculelor pentru șoferii noi.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice