Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Sfaturi utile pentru soferii incepatori !

Dacă te gândești să iei lecții de conducere sau aproape că ai trecut testul, iată câteva sfaturi pentru tine. A avea un permis de conducere îți poate deschide atât de multe uși. Vă poate ajuta cu independența, perspectivele de muncă sau chiar vă poate face să aveți o familie atât de ușor. Indiferent de motivele tale pentru a învăța să conduci, trecerea testului și obținerea primei mașini poate fi o provocare pentru mulți oameni.

Există atât de multe sfaturi acolo încât poate fi dificil să știi pe cine să asculți. Iată câteva sfaturi grozave care vă pot ajuta să învățați să conduceți sau să obțineți prima mașină și care vă pot ajuta indiferent de stadiul în care vă aflați. Citiți mai departe pentru a afla câteva lucruri care v-ar putea ajuta să obțineți un pic mai departe în examenul de conducere sau unele cunoștințe care v-ar putea permite să obțineți o ofertă excelentă la prima mașină.

Învață înainte de a te urca la volan

Ai fi surprins cât de multe poți învăța despre conducere, fără să te urci măcar la volan. Dacă nu știi absolut nimic și începi prima lecție de șofat, sunt șanse să nu faci atât de mult conducerea imediat ce te urci la volan.

Înainte de a avea prima lecție, asigură-te că faci o cercetare cu privire la ce pedală face și ce trebuie să faci pentru a face mașina să avanseze. Acesta poate părea un sfat evident, dar făcând acest lucru profitați la maximum de fiecare lecție și de banii pe care îi cheltuiți pentru fiecare.

Dacă știi câteva dintre elementele de bază și știi teoretic cum să faci mașina să avanseze, atunci poți începe să înveți și să conduci de îndată ce te urci la volan. Aceasta înseamnă că profitați la maximum de lecții. Există atât de multe informații online, asigurați-vă că cercetați puțin înainte de prima lecție, astfel încât să puteți profita la maximum de ea.

Învață în afara lecțiilor

Pe lângă lecții, este, de asemenea, o idee grozavă să convingi pe cineva să te învețe și în afara lor. Acesta poate fi oricine, de la un partener, la o familie, un membru sau un prieten, care conduce de câțiva ani și are propria mașină. Doar conducând în jur înseamnă că poți intra în ele ore vitale de practică, care vor fi mai ieftine decât o lecție!  A învăța în afara lecțiilor înseamnă consolidarea abilităților pe care le-ai învățat și îți va oferi acel plus de practică și încredere, care este esențială la conducere.

Asigurați-vă că luați în considerare unele dintre aceste puncte dacă sunteți un șofer începător. Învățarea în afara lecțiilor și chiar înainte de a le începe te va ajuta să scapi de multe. Făcând lucruri, vă va consolida abilitățile și vă va ușura testul. Asigurați-vă că încercați acest sfat și vedeți diferența pe care o poate face pentru dvs.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice