Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cum poţi să verifici istoricul daunelor auto, ITP, rovinieta si RCA online ?

Cum poţi să verifici istoricul daunelor auto, ITP, rovinieta si RCA online ?

Conducătorii auto pot verifica direct pe internet, cu un simplu click, mai multe date cu privire la maşina pe care o au, şi astfel pot evita situaţiile în care pur şi simplu uită când le expiră asigurarea RCA, rovinieta sau ITP-ul, în situaţia în care se pierde chitanţa pe care este precizată valabilitatea rovinietei

Şoferii care vor să verifice istoricul de daune la masina, asigurarea obligatorie auto RCA, rovinieta şi inspecţia tehnică periodică (ITP–ul) au la dispoziţie o nouă platformă online pe care o pot accesa, datele fiind valabile doar pentru autoturismele înmatriculate în România.

Cum poţi să verifici online istoricul daunelor auto ?

Mai jos găsiţi lista celor patru link-uri care îi pot ajuta pe cei care au maşini înmatriculate în România:

  • verificare istoric daune RCA
  • verificare asigurare auto RCA
  • verificare Rovinieta
  • Verificare ITP
(Visited 2.989 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice