Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


CNADNR va întrerupe temporar circulaţia pe DN 13 şi DN1A

CNADNR va întrerupe temporar circulaţia pe DN 13 şi DN1A

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă întreruperea temporară a circulaţiei rutiere, în perioada 24 –28 februarie, pe mai multe drumuri naţionale. Întreruperea este datorată transportului agabaritic care este efectuat de societatea Transchim pe ruta Borş – Călăraşi.

Printre drumurile afectate se numără şi DN13: Târgu Mureş ÷ Feldioara ÷ Braşov şi DN1A: Braşov ÷ Vălenii de Munte ÷ Intersecţie DN1 – DN1A – DN1B

Coloana va fi însoţită, conform prevederilor Autorizaţiei Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate şi de un echipaj ale poliţiei rutiere, urmând ca circulaţia rutieră să fie sistată temporar afirma BizBrasov.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere roagă participanţii la trafic să respecte indicaţiile de circulaţie, astfel încât să nu se producă blocaje în trafic şi, în măsura în care este posibil, să se evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul.

Detalii privind desfăşurarea transportului (perioade şi sectoare restricţionate) se pot obţine de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice