Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Cel mai așteptat model Alfa Romeo poate fi comandat în România

Cel mai așteptat model Alfa Romeo poate fi comandat în România

Noua Alfa Romeo Giulia pornește în România de la 28.425 Euro + TVA

Alfa Romeo a avut întotdeauna o abordare unică și originală față de felul în care și-a proiectat automobilele, fiind un punct de convergență între design și pasiune, dragoste pentru tehnologie și un instinct puternic care inspiră emoții.

Astăzi, Alfa Romeo scrie un nou capitol în istoria sa și anunță unui viitor în care șoferul este încă o dată în centrul produsului. Giulia este disponibilă în România de la 28.425 Euro +TVA, iar prețul de lansare include un discount de 10%.

Cel mai așteptat model Alfa Romeo al deceniului poate fi comandat în România începând de astăzi. Importatorul Auto Italia a început comercializarea noului sedan Alfa Romeo Giulia, prin cele 35 de centre din rețeaua de distribuitori autorizați. Reîntoarcerea la tracțiunea spate, combinată cu o direcția precisă, reprezintă sinteza supremă dintre sportivitate și confort, puse în slujba plăcerii pure a condusului.

Noua Alfa Romeo Giulia va fi oferită în România în patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio) și șase variante de motorizare: 2.2 Diesel cu 150 CP, 180 CP și transmisie manuală cu șase trepte sau automată cu opt trepte și tracțiune spate; 2.2 Diesel de 210 CP cu transmisie automată și tracțiune integrală, 2.2 benzină de 280 CP, cu transmisie automată și tracțiune integrală, 2.0 benzină turbo de 200 CP sau 280 CP și transmisie automată în opt trepte și tracțiune integrală, 2.9 V6 BiTurbo benzină cu 510 CP si cutie manuală cu șase rapoarte sau automată în opt trepte.

alfa-romeo-giuliaÎn echiparea de bază, Giulia pornește de la 31.583 E + TVA (28.425 Euro + TVA cu discount de lansare), pentru versiunea de motorizare 2.2 JTDM/150 CP, cu transmisie manuală în 6 trepte și tracțiune spate, și include dotări de confort și funcționalitate precum:

 • sistem Start & Stop
 • climatizare automată pe două zone
 • geamuri anterioare și posterioare acționate electric
 • închidere centralizată cu telecomandă
 • oglinzi încălzite, sistem multimedia Alfa Connect de 6.5“
 • volan îmbrăcat în piele
 • comenzi audio pe volan
 • lumini de zi și stopuri LED
 • Cruise Control cu limitator de viteză
 • senzori de ploaie
 • lumini de curtoazie în uși
 • jante din aliaj pe 16”
 • sistem Alfa DNA

Nivelul de bază oferit de noua Giulia oferă o gamă extinsă de echipamente standard. Acestea includ noi sisteme de siguranță activă precum:

 • Integrated Brake System
 • airbag șofer și pasager
 • airbag-uri laterale față
 • windowbags
 • FCW (Forward Collision Warning cu funcție Autonomous Emergency Brake)
 • LDW (Lane Departure Warning)
 • tetiere anterioare active

Pachetul de dotări standard este completat de versiunea Super cu elemente exclusive de interior și exterior: tapițerie din material textil și piele în trei culori, praguri cu inserții din aluminiu, țeavă de eșapament cu ieșire dublă cromată și jante de 17 inchi din aliaj.

Veloce aduce scaune sport cu tapițerie din piele și scaun șofer reglabil electric în 6 direcții cu memorie, volan sport îmbrăcat în piele și încălzit, faruri Bi-Xenon, jante din aliaj pe 18” cu design turbină, inserții interioare din aluminiu, etriere colorate, pedalier sport din aluminiu.

Vârful de gamă Quadrifoglio plusează cu elemente de stil și funcționale menite să amplifice senzațiile sportive și caracterul sofisticat al noii Giulia: acestea includ scaune sport cu tapițerie din piele și Alcantara, volan sport cu buton roșu Start/Stop, inserții de fibră de carbon la interior, spoilere aero la exterior, funcții de siguranță și confort care includ BSM (Blind Spot Monitor) și o cameră pentru mers înapoi, precum și faruri cu Xenon de 35W cu tehnologie AFS.

Mai mult, Giulia Quadrifoglio vine cu un pachet tehnic care duce la maxim performanțele dinamice ale mașinii: spoilerul activ față Alfa Active Aero Splitter, sistemul de frânare dedicat,

selectorul Alfa DNA Pro cu modul Race care comunică în timp real cu sistemul Alfa Chassis Domain Control (CDC) și tehnologia Alfa Torque Vectoring.

Pentru a permite îmbunătățiri adiționale, echipamentele disponibile la cerere includ pachetele Sport, Performance, Driver Assistance și Fleet.

 • Pachetul Sport completează versiunea Super cu un volan sport cu extra aderență, plus faruri Bi-Xenon.
 • Pachetul Performance adaugă versiunilor Super și Veloce, cu transmisie automată, padele din aluminiu pe volan pentru schimbarea vitezelor, blocare diferențial spate și suspensii active Alfa SCD.
 • Pachetul Driver Assistance, disponibil pe versiunile Giulia, Super și Veloce, completează echipamentul standard cu o cameră video pentru mers înapoi cu linii dinamice de parcare, senzori parcare anteriori și posteriori și Blind Spot Monitoring (BSM).
 • Pachetul Fleet aduce în plus versiunilor Giulia și Super camera video posterioară pentru parcare, senzori de parcare anteriori și posteriori, BSM și sistem de infotainment Alfa Connect cu display de 6,5 inchi și navigație.

Alfa Romeo Giulia va fi expusă în premieră la Salonul Auto București și Accesorii 2016, desfășurat în perioada 20 – 30 octombrie, la Romaero, și va beneficia de o ofertă de finanțare exclusivă, desfășurată prin Impuls Leasing: 0% avans și 0% dobândă.

(Visited 14 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice