Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Campanie de lansare BMW Seria 2 Active Tourer

Campanie de lansare BMW Seria 2 Active Tourer

Noul BMW Seria 2 Active Tourer debutează în showroomurile din întreaga ţară pe 27 septembrie. Lansarea este susţinută de o campanie amplă de comunicare desfăşurată pe TV, print şi on-line, dar şi cu o puternică componentă de evenimente care pune accent pe experienţa directă cu maşina. Cu proiectul #GetActive în prim plan, imaginea care se desprinde este ceea a unui automobil în egală măsură dinamic şi versatil, dedicat celor cu un stil de viaţă activ.

BMW are o lungă tradiţie în a oferi experienţa specială a mărcii în segmente absolut noi, cu mult succes. Familia de modele BMW M şi BMW X sunt, cu siguranţă, cel mai bun exemplu. BMW Seria 2 Active Tourer deschide dezvoltarea mărcii, încă o dată, într-o direcţie absolut nouă. „Seria 2 Active Tourer este un model deosebit de important pentru marcă. La nivel global, studiile companiei au arătat că segmentul compact are cel mai mare potenţial de creştere pe termen mediu pentru piaţa premium. În acelaşi timp, noul model are potenţialul să deschidă BMW către un grup absolut nou de clienţi, cu impact pozitiv pentru toată gama de modele a mărcii”, a explicat Cristian Vlaşin, Sales Manager BMW Group România.

BMW Seria 2 Active Tourer construieşte pe succesul pe care îl are BMW în clasa compactă. Astfel, lansarea BMW Seria 1, 70% din clienţii noului model erau la primul BMW achiziţionat. La fel, noul BMW Seria 2 Active Tourer are potenţialul să atragă un grup absolut nou de clienţi şi dispune pentru aceasta de unele dintre cele mai importante inovaţii ale mărcii: noua generaţie de motoare BMW TwinPower Turbo de 3 şi 4 cilindri, noua arhitectură cu tracţiune faţă care oferă platforma ideală pentru un interior deosebit de spaţios sau cele mai noi tehnologii BMW ConnectedDrive, alături de Head-up Display sau aplicaţii on-line.

BMW oferă, în premieră, experienţa mărcii într-un segment absolut nou. Această abordare oferă potenţialul unei noi categorii de clienţi: “Cine credem că se va îndrăgosti de maşină? Mamele, în primul rând; întreaga maşină este gândită să fie foarte funcţională şi confortabilă pentru copiii de orice vârstă. Familiile tinere, active, care ies mult în natură, împreună cu copiii, credem că vor fi altă categorie de viitori conducători ai BMW Seria 2 Active Tourer; automobilul este foarte versatil şi spaţios şi permite transportul sau amplasarea uşoară de biciclete, cărucioare, rachete de tenis, genţi de picnic – orice înseamnă bucurie în natură. Nu în ultimul rând, credem că noul BMW Seria 2 Active Tourer se va potrivi pentru familiile ale căror copii sunt deja studenţi sau nu mai stau în casa părinţilor; această categorie de clienţi este în creştere în România. Estimăm că finanţarea foarte avantajoasă îi va putea aduce pe noii clienţi în showroomurile BMW, pentru un drive test,” a arătat Nina Brătfălean, Marketing Manager BMW Group România.

La început de septembrie a fost demarată campania de print, care include 15 publicaţii auto, life-style şi de business. Vizualurile folosite arată, în egală măsură de dinamismul noului model, dar şi de stilul activ de viaţă al viitorilor clienţi.

Comunicarea pe TV se va desfăşura timp de aproape o lună, cu începere din 27 septembrie.

Componenta on-line, deosebit de importantă, este susţinută de proiectul #GetActive desfăşurat pe site-ul dedicat www.getactive.bmw.ro şi susţinut de comunicare pe canalele social media ale mărcii. Există trei competiţii în perioada 22 august – 27 octombrie. Participanţii se pot înscrie cu o poză proprie practicând un sport într-una dintre cele trei „regiuni” ale concursului: mare, munte şi oraş. Marele premiu este un week-end special cu noul BMW Seria 2 Active Tourer.

Campania on-line pregăteşte caravana de drive-teste care va include oraşele Bucureşti Constanţa, Brăila, Ploieşti, Braşov, Cluj, Oradea şi Timisoara, în perioada 15 octombrie – 9 noiembrie. În acelaşi timp, noul BMW Seria 2 Active Tourer va fi prezent la o serie de evenimente ale toamnei, de la conferinţe de business sau media la concerte sau evenimente de life-style, pentru a se prezenta noilor clienţi.

Sursa: BMW

(Visited 12 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice