Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


BMW xDrive Offroad Experience 2015

BMW xDrive Offroad Experience 2015

Cel mai amplu şi important eveniment de teste al mărcii a debutat pe 23 februarie.

BMW xDrive Offroad Experience 2015 a debutat la începutul acestei săptămâni, pe 23 februarie. Proiectul va fi organizat timp de aproape o lună în 10 oraşe din ţară, timp în care sunt aşteptaţi peste 1500 de potenţiali clienţi să testeze modele BMW X1, X3, X4, X5 şi X6. Dacă în anii precedenţi exerciţiile puneau în evidenţă performanţele dinamice ale automobilelor BMW cu tracţiunea integrală inteligentă BMW xDrive, acum testele se concentrează pe experienţa offroad. În pregătire normală, de stradă, modelele vor avea de înfruntat provocările unor trasee cu drumuri neasfaltate, construite în special pe rampele cu unghi mare ale mai multor circuite de motocross din ţară.

Proiectul continuă o bogată tradiţie anuală şi este cel mai puternic argument de vânzare în strategia de marketing BMW. Se va desfăşura în 10 oraşe timp de o lună şi jumătate şi urmează să atragă peste 1500 de potenţiali clienţi.

BMW xDrive Offroad Experience continuă o tradiţie bogată a mărcii, din 2008 România găzduind în fiecare an cel puţin un astfel de eveniment de condus. Tradiţia este justificată şi de succesul pe care îl înregistrează evenimentul: dintre toate acţiunile de comunicare directă de marketing, 51% din vânzările imediate sunt generate de aceste evenimente de condus. „Explicaţia este simplă – <> nu este doar un simplu slogan, este cu adevărat valoarea distinctivă a mărcii. Iar <> nu se povesteşte, se trăieşte. Experienţa de la volan este cel mai puternic argument al nostru în încheierea unei vânzări”, a explicat Nina Brătfălean, marketing manager BMW Group România.

Orientarea către xDrive în organizarea evenimentelor de condus vine ca răspuns la interesul de care se bucură acest sistem de tracţiune integrală în România. În medie, 35% din automobilele BMW vândute în întreaga lume sunt echipate cu sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive. Acest procent se menţine şi pentru Europa şi pentru Germania. În România, ponderea modelelor BMW xDrive ajunge la 82,5% din totalul vânzărilor.

BMW xDrive completează tracţiunea spate, fiind construit pe arhitectura acesteia. Astfel că preia beneficiile constructive ale tracţiunii spate, incluzând şi distribuţia perfect echilibrată de mase 50:50 între cele două axe, atât de importantă pentru un comportament dinamic de excepţie. În plus, BMW xDrive se evidenţiază în segmentul premium printr-un control electronic anticipativ, pe baza informaţiilor de la senzorii complecşi ai DSC (sistemul de control al tracţiunii). BMW xDrive este configurat electronic pentru un comportament deosebit de dinamic, fiind singurul sistem care poate corecta inteligent tendinţele supra sau subviratoare, pentru un comportament deosebit de dinamic în viraje.

Un pachet extins de soluţii inteligente asigură o serie extinsă de beneficii pentru BMW xDrive. De exemplu, posibilitatea unică de a transfera până la 100% din cuplu pe puntea spate, ajută atât pentru un comportament deosebit de dinamic în situaţii limită, dar şi pentru manevrabilitate la viteze mici, eliberând roţile directoare.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice