Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


BMW M îşi continuă parteneriatul de succes şi va continua să rămână “Official Car of MotoGP” pentru următorii ani

BMW M îşi continuă parteneriatul de succes şi va continua să rămână “Official Car of MotoGP” pentru următorii ani

BMW M îşi continuă parteneriatul de succes şi va continua să rămână “Official Car of MotoGP” pentru următorii ani. În ciuda faptului că actualul contract mai are doi ani până va expira – înţelegerea se va încheia la finalul anului 2016 -, BMW M GmbH şi organizatorul MotoGP, Dorna Sports, au extins colaborarea pentru încă patru ani – noul termen va fi sfârşitul anului 2020. BMW furnizează încă din 1999 flota de automobile pentru elita curselor de motociclism viteză, iar acest parteneriat va sărbători a 20-a aniversare în 2019.

Pe parcursul următorilor ani, BMW M va continua să furnizeze flota de Safety Cars pentru MotoGP, cu un parteneriat care va sărbători a 20-a aniversare în 2019

Principalul punct al acestui parteneriat este livrarea flotei de Safety Cars şi a celorlalte maşini oficiale. Sezonul acesta, flota constă din cinci modele BMW M şi M Performance, în fruntea cărora se află BMW M4 Coupé Safety Car. De-a lungul ultimilor ani, BMW M GmbH şi-a extins continuu implicarea în MotoGP. Subsidiara BMW AG utilizează parteneriatul cu MotoGP pentru activităţi extinse de vânzări şi marketing, dar şi ca platformă de comunicare pe care să prezinte noi automobile, tehnologii, echipamente speciale, accesorii care se adresează publicului-ţintă. Cu începere din 2003, prestigiosul BMW M Award a fost decernat, la finalul fiecărui sezon, pilotului din MotoGP cu cele mai bune rezultate în calificări. În paddock, motorhome-ul BMW M este principalul punct de contact pentru întreaga comunitate MotoGP. Acesta este locul ideal pentru potenţialii clienţi, unde pot adresa întrebări cu privire la BMW M şi unde pot face uz de programul VIP de vânzări pentru a-şi configura pe loc automobilul de vis. Oaspeţii BMW M MotoGP Experience beneficiază de un week-end de cursă de neuitat, în timpul căruia au asigurată o introspecţie exclusivă în ceea ce se întâmplă în spatele cortinei la cea mai importantă competiţie de motociclism viteză, graţie experţilor BMW M MotoGP precum fostul campion mondial Loris Capirossi.

Sursa: BMW

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice