Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Avantajele achizitionarii pieselor auto din dezmembrari?

Care sunt avantajele achizitionarii pieselor din dezmembrari auto?

Un avantaj evident inca de la bun inceput in ceea ce priveste achizitionarea pieselor provenite din dezmembrari auto.

De multe ori, atunci cand luam decizia de cumparare, suntem tentati sa optam pentru produsul sau furnizorul ce ne ofera pretul cel mai mic. In ceea ce priveste acest aspect, pretul este primul si cel mai evident atu al pieselor din dezmembrari auto.

Cu toate acestea, inainte de a achizitiona o astfel de piesa, ar fi bine sa va informati corespunzator asupra modelului, asupra importantei uzurii acesteia si cum o puteti verifica personal, cu toate ca acum firmele mari precum Remat Holding nu mai pun la vazare piese uzate din dezemembrari auto.

Un alt avataj este si faptul ca firmele de dezemembrari auto ba pot pune la dispozitie o gama larga de piese auto. Aveti asadar oportunitatea de a alege si de a selecta exact piesa de care aveati nevoie. Multe firme de dezmembrari auto accepta pana si negocierea pretului piesei respective, un lucru care intr-un magazin ce importa piese auto noi. Insa o piesa din dezmembrari auto este absolut la fel de buna ca si una noua.

Un alt avantaj este si faptul ca puteti incerca piesa pentru a vedea daca se potriveste si daca este intr-adevar compatibila cu masina dumneavoastra. Cu alte cuvinte, aveti optiunea de a o testa iar in cazul in care nu este ceea ce va doriti sau nu functioneaza asa cum ar trebui, o puteti restitui fara nicio problema.

Asadar, nu trebuie sa va mai temeti de investitii finaciare proaste sau de pacalelile unor firme ce vand piese uzate sau care nu sunt intru totul compatibile cu autoturismul dumneavoastra.

De asemenea, firmele de dezmembrari auto va ofera si posibilitatea primiarii pieselor auto prin colet, ceea ce reprezinta un avantaj suplimentar tocmai pentru ca nu veti gasi mereu la firmele din zona dumneavoastra piesele auto de care aveti nevoie.

Piesele provenite din dezmembrari auto au devenit treptat o solutie “la moda” pentru reparatiile unor automobile a caror proprietari isi doresc sa faca o economie si care, in acelasi timp insa, nu doresc sa-si puna viata in pericol optand pentru piese ieftine insa de foarte proasta calitate.

In concluzie, putem afirma ca nu numai ca aveti multe atuuri atunci cand alegeti sa cumparati piese din dezmembrari auto, dar aveti si ocazia de a vedea si testa piesa respectiva si, la cumparare, pretul avantajos va reprezenta intotdeauna un plus!


Sursa.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice