Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Automobilul 150.000 livrat la BMW: BMW 328i xDrive Touring

Automobilul 150.000 livrat la BMW: BMW 328i xDrive Touring

La finalul săptămânii trecute, BMW Welt a avut parte de un moment aniversar: a fost livrat automobilul cu numărul 150.000 de la deschiderea edificiului în 2007. Automobilul, un BMW 328i xDrive Touring, a fost predat noului proprietar în cursul săptămânii trecute. Pentru acest eveniment special, Shannon şi Jared Lantzy au călătorit din oraşul american Silver Spring. În cadrul ceremoniei de preluare a automobilului, cuplul din SUA a beneficiat de o introspecţie în universul BMW Group prin intermediul turului exclusiv al uzinei BMW şi al BMW Welt.

Prin livrarea automobilului, BMW Welt a creat, în jurul noii maşini achiziţionate, experienţa perfectă pentru client. Clienţii din lumea întreagă apreciază această ofertă exclusivă. Astfel, cheile automobilului cu numărul 150.000 au fost înmânate noilor clienţi, Shannon şi Jared Lantzy – originari din Silver Spring, statul american Maryland -, în zona Premiere a BMW Welt. Acolo, cei doi au fost aşteptaţi de Oliver Rademacher, director BMW Welt pentru experienţele vizitatorilor şi livrări de automobile, precum şi de mai mulţi angajaţi, care au format numărul 150.000 din cifre supradimensionate. Vizibil emoţionaţi, oaspeţii din SUA au mulţumit pentru felicitările primite.

Oliver Rademacher s-a arătat încântat că a putut pregăti clienţilor săi un moment de neuitat: “În doar opt ani de la inaugurare, 150.000 de automobile au fost înmânate personal noilor clienţi. Acest lucru arată că, prin livrarea automobilelor, am creat o experienţă excepţională pentru clienţii noştri. Preluarea noului automobil este şi rămâne un moment unic, pe care reuşim să-l punem în scenă într-un mod optim”.

Imediat după festivitate, consultanta în vârstă de 35 de ani şi soţul ei au fost conduşi într-un tur personalizat prin uzina BMW, putând astfel să pătrundă în culisele producţiei auto.

Livrările de automobile este una din funcţiile principale ale BMW Welt. Arhitectura a fost special concepută, astfel încât primul contact cu automobilul, în aşa-numita secţiune Premiere, să fie o experienţă de neuitat.

În cursul acestui an, locaţia şi ofertele sale individuale au fost de mai multe ori scena unor momente aniversare: în septembrie, un instructor auto a devenit proprietarul modelului BMW Seria 3 Sedan cu numărul de producţie zece milioane; şi primul model al noului BMW Seria 7 şi-a cunoscut noul proprietar, în cadrul solemn al BMW Welt, la finalul lunii octombrie 2015. Prin “Luxury 7” a fost dezvoltată o variantă exclusivistă a ceremoniei care se adresează unui anumit public-ţintă, pentru care serviciile şi personalizarea sunt cele mai importante aspecte.

În 2015 au fost livrate peste 22.000 de automobil – zilnic, Premiere este scena unui număr de festivităţi de acest gen care variază în 80 şi 120, cu un maxim de 160 de preluări ce pot avea loc. Festivitatea de înmânare a automobilului se încheie cu conducerea noii maşini, prin “bulevardul” Premiere, direct pe străzile din München.

Sursa: BMW Romania

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice