Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Automechanika 2014: Bosch va prezenta cele mai noi inovatii automotive

Automechanika 2014: Bosch va prezenta cele mai noi inovatii automotive

La fel ca în anii anteriori, Bosch va fi reprezentat la Automechanika de toate mărcile sale dedicate service-urilor și industriei auto. Robinair, specialistul în repararea sistemelor de climatizare, va face demonstrații cu gama sa largă de unități de service pentru sistemele de climatizare.

La ediția din acest an a târgului Automechanika din Frankfurt, Bosch va fi prezent pe o suprafață de 2.300 de metri pătrați în Sala 9. Între 16 și 20 septembrie 2014, principalul furnizor de soluții complete pentru service-urile auto va prezenta inovațiile sale din domeniul pieselor de schimb, echipamentelor de diagnoză și service, precum și activitățile și conceptele de service auto.

O caracteristică principală a prezenței la târg a companiei Bosch este rafinamentul tehnologic din domeniul service-urilor auto. Gradul sporit de interconectare își pune amprenta și asupra lucrărilor de service. Bosch a dezvoltat modulele necesare și va prezenta în premieră, în cadrul Automechanika, noile tehnologii pentru „service-ul auto interconectat”. Vizitatorii vor vedea cum se utilizează realitatea augmentată pentru repararea autovehiculelor și instruirea aferentă. La stand, vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze realitatea augmentată utilizându-și propriul smartphone.

Bosch va prezenta un program continuu şi variat. Traineri profesionişti vor face demonstraţii cu noile tehnologii, inclusiv cu soluţiile de diagnoză pentru autovehiculele electrice şi hibride, şi vor oferi instruire live.

Bosch va prezenta și demonstra în direct numeroasele sale produse și soluții inovatoare precum noile bujii cu scânteie de înaltă performanță pentru motoarele cu injecție directă de benzină, ștergătoarele Aerotwin Plus cu un sistem de adaptare inovator, tableta – unitate de comandă pentru sistemul de diagnoză (DCU 220), noile testere de diagnoză KTS 800 Truck și KTS 440. Bosch va oferi și multe demonstrații. Pe o motocicletă, Bosch va testa software-ul de service Bosch Esitronic Bike, iar pe un camion va fi testat echipamentul de diagnoză a unității de comandă, utilizând sistemul Esitronic 2.0 Truck.

Duzele de injecție convenționale și injectoarele common rail pentru autoturisme și autovehicule comerciale vor fi testate la standul de testare compact EPS 205. În premieră, Bosch va prezenta și noul serviciu de la distanță pentru unitatea de service pentru sisteme de climatizare ACS 752. De asemenea, la standul concernului german vor fi expuse soluții speciale, inclusiv câteva produse telematice noi și o gamă extinsă pentru producătorii de autovehicule.

Conceptele de service auto Bosch vor fi prezente la Automechanika. Bosch va arăta care sunt cerințele pe care le impune viitorilor parteneri Bosch Car Service. Astfel, Bosch va reconstrui un service auto complet.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice