Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Audi recheama in service 70.000 de masini cu probleme la frane

Audi recheama in service 70.000 de masini cu probleme la frane

Febra recall-urilor auto loveste si gigantul Audi. Modelele vizate de aceasts rechemare in service-uri autorizate sunt Audi A4, A5, A6, A7, Q5 si Q7 dotate cu motoare diesel de 3.0 litri TDI, construite in perioada martie-decembrie 2012.

Conform unui purtator de cuvant al Audi, exista riscul ca o cantitate mica de ulei de motor sa ajunga in sistemul de asistentă la franare prin conducta de depresiune.

Vehiculele pot frana in continuare, insa este nevoie de o presiune mult mai mare pe pedala de frana”, transmite Audi printr-un comunicat de presa.

Constructorul german de automobile a precizat ca este nevoie de schimbarea conductei de depresiune, o operatiune care dureaza aproximativ o jumatate de ora si se va efectua gratuit.

Rechemarea este valabila la nivel global, dar cei de la Audi nu au specificat numarul unitatilor afectate pentru fiecare piata in parte.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice