Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


AnvelopeX va vorbeste despre importanta cauciucurilor de sezon

AnvelopeX va vorbeste despre importanta cauciucurilor de sezon

Desi poate sunteti tentati sa spuneti ca sunt multe alte elemente importante care fac masina sa va poata conduce oriunde in siguranta, noi credem cu tarie ca anvelopele sunt de departe pe locul I, caci fara unele bune si adaptate sezonului, masina, oricat de buna ar fi, nu va fi capabila sa va ofere siguranta deplina.

Acum, la inceput de sezon rece, AnvelopeX s-a gandit ca este cel mai bun moment sa va atraga atentia asupra anvelopelor echipate pe masina: Sunt acestea de iarna? Sunt intr-o stare buna? Sunt de calitate? Raspundeti sincer la aceste trei intrebari si va veti raspunde automat si la intrebarea “Pot circula in orice conditii cu masina in siguranta?”

Nu faceti niciun compromis atunci cand este vorba de siguranta proprie si a celor dragi si iarna aceasta faceti masinii un frumos cadou de Craciun constand intr-un set nou de anvelope de iarna care sa va asigure atat anul acesta cat si anul viitor ca poate ploua, ninge, ingheta, iar controlul masinii va apartine deplin, fara riscul alunecarii sau acvaplanarii. Daca aveti anvelope de calitate pe masina, dificultatile create de vremea urata care urmeaza nu va vor afecta in niciun fel, caci o anvelopa de iarna are exact scopul de a mentine, in perioadele friguroase, aderenta cacuciucului la sosea si de a inlatura cu ajutorul benzilor de rulare speciale, apa si zapada din calea masinii, capacitate pe care anvelopele prea uzate/tocite sau cele de vara nu le au, punandu-va astfel in pericol de a face accidente.

In cazul in care sunteti dispusi sa riscati si sa nu va echipati masina cu anvelope de iarna sau sa nu le inlocuiti pe cele prea deteriorate din cauze financiare, AnvelopeX va asigura ca face tot posibilul ca investitia sa fie cat mai mica si beneficiile cat mai mari. Pe site-ul www.anvelopex.ro gasiti ofertele pentru anvelope de iarna insotite de o multime de alte avantaje si discounturi, astfel incat investitia sa devina una acceptabila si mai ales accesibila incat sa vi-o permiteti.

Nu compromiteti siguranta masinii si pregatiti-o de pe acum de iarna, caci desi este Decembrie si este soare, vremea nu va mai fi de partea noastra incepand cu Ianuarie iar iarna si conditiile grele de circulatie nu ne vor ocoli.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice