Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


2014 Mitsubishi Outlander Facelift, un SUV cu caracter

2014 Mitsubishi Outlander Facelift, un SUV cu caracter

La doi ani după lansarea sa pe piaţa europeană, modelul Mitsubishi Outlander, aparţinând segmentului SUV, se bucură de un facelift aplicat variantelor sale pe benzină şi motorină.

Lansat în Europa în toamna anului 2012, modelul Outlander, ajuns la cea de-a 3-a generaţie, a fost construit pe baza trăsăturilor ce au asigurat succesul predecesorilor săi în perioada 2001-2007 / 2007-2012.

Subliniind intenţia designerilor japonezi de a scoate în evidenţă modelul, print-un look mai impunător, noua culoare roşu metalizat (Orient red), aleasă ca fiind culoarea de prezentare a Outlander-ului facelift în 2014, accentuează noile trăsături ale modelului.
  • Imbunătăţirile sunt prezente în special în partea frontală a maşinii, cu grila superioară nouă cu aspect inedit, formată din două bare stilate cu aspect tridimensional, conferindu-i modelului un plus de atractivitate.
  • Acelaşi lucru este valabil şi pentru ornamentul de sub despărţitorul negru satinat, dintre cele două grile inferioare frontale, ce oferă o zona mult mai mare pentru pătrunderea aerului, acesta distingându-se datorită nuanţei de argintiu satinat.         Pe ambele părţi, proiectoarele de ceaţă, sunt încadrate acum într-o carcasă sofisticată, negru satinat, ce se incheie cu un inel cromat.
  • Aceeaşi imbunătăţire vizuală are loc şi la nivelul părţii din spate a modelului, datorită noului scut argintiu satinat tipic unui SUV, precum şi datorită combinaţiei lămpilor cu LED.
  • În partea centrală, barele longitudinale de culoare argintiu satinat, conferă un efect vizual de alungire a maşinii, în timp ce profilele arcuite negre din jurul roţilor precum şi noile jante de aliaj de 18”, în două culori, scot mai mult în evidenţă flancurile laterale.

Proiectat pentru călătoriile de familie, pe distanţe lungi, Outlander rămâne un autovehicul sigur şi confortabil, beneficiind însă de îmbunătăţiri şi modernizări ale suspensiei şi cutiei de viteze CVT.

Întrunind reglementările UE, modelul Outlander 2014 este, de asemenea, echipat cu un sistem de monitorizare a presiunii în pneuri (Tire Pressure Monitoring System – TPMS), precum şi cu indicator de schimbare eficientă a treptelor de viteză (GSI), acesta din urmă reprezentând un stimulent pentru şofer, pentru a schimba vitezele, cu scopul de a reduce consumul de combustibil şi emisiile de CO2.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Stiri auto similare

Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice