Stiri auto si sfaturi tehnice pentru pasionati.


Renault Captur “Arizona”, o versiune in editie limitata

Renault Captur “Arizona”, o versiune in editie limitata

Pentru a marca sfarsitul perioadei de vara si de vacanta, Renault a construit o noua versiune Captur, dar intr-o editie limitata ce se va numi “Arizona”.

Renault a introdus prima versiune limitata de Captur – Renault Captur “Arizona”, versiune ce se vrea a fii destinata aventurierilor si iubitorilor de natura.

Editia limitata Renault Captur Arizona = Captur Intens, vine la pachet cu urmatoarele dotari / plus: Captur Pack, Techno Pack (inclusiv camera pentru mersul înapoi), Vopsea metalizata portocaliu, Cotiera, bara de protectie fata si spate si cu portbagaj din otel inoxidabil.

Captur Arizona vine cu un finisaj Orange specific Renault. Pachetul include, de asemenea, geamuri fumurii spate, plăci de protecție spate si jante sport de 17-inch negre.

Renault Captur Arizona este disponibil cu oricare dintre motoarele din catalogul de clasa Captur, cu prețuri variind de la € 20,200 la € 23,800. Vanzările vor începe in reteaua franceză la 4 septembrie 2013 iar in Romania, cu cateva luni dupa.


Sursa Renault Media Press.

(Visited 17 times, 1 visits today)
Cartea de salvare a propriului autoturism


Alegeti si alte stiri                                                           


Stiri auto similare

Articole din pagina principala

Modelul lunii


Autovehiculul lunii este Skoda 130 RS !DIVERTISMENT AUTO

‘Porsche al Estului’: ŠKODA 130 RS – 40 de ani de pasiune pentru vitezăPovestea ŠKODA RS a început în 1974, cu mașinile de curse ŠKODA 180 RS și ŠKODA 200 RS. Legendara ŠKODA 130 RS din anii 1970 și 1980 a fost una dintre cele mai de succes mașini sport din acea perioadă. Producătorul de automobile din Republica Cehă a lansat ŠKODA Octavia RS drept primul model RS din noua eră, în 2000.

1974: ŠKODA 180 RS și 200 RS – mașini spectaculoase de curse

ŠKODA a utilizat pentru prima dată în 1974 abrevierea RS pentru a denumi un model. Automobilele de curse ŠKODA 180 RS și 200 RS sunt considerate a fi mașinile RS originare. Motivul dezvoltării lor a fost dorința de a concura în clasele prestigioase și de volum mai mare ale curselor auto, precum și dorința de a aduce pe pistele de curse mărci care aveau succes la vânzări la nivel internațional.

După o pregătire de numai o jumătate de an, în primăvara anului 1974, ŠKODA lansa trei modele supersport (un 180 RS și două 200 RS), care concurau pentru prima dată într-o competiție oficială de motorsport în luna iunie a aceluiași an, cunoscute apoi drept ŠKODA Rally. “Modelele ŠKODA 180 RS și 200 RS reprezentau intrarea mărcii în raliurile de înaltă clasă,” spune Michal Velebný, Restoration Workshop Manager la Muzeul ŠKODA ...

Mecanica si sfaturi tehnice


Stiri si informatii tehnice